Oana Roman, schimbare radicală de look. Îi stă fantastic

În ultima perioadă, Oana Roman ne-a uimit cu atitudinea sa extrem de pozitivă și cu starea de bine pe care o transmite prin intermediul postărilor sale. Dacă anul 2021 a început destul de provocator și a fost nevoită să treacă prin numeroase întâmplări nefericite, iată cum vedeta de la Antena Stars a dovedit tuturor că este o persoană puternică și de ce nu, un exemplu pentru multe femei din România.

Vremea bună, dar și vacanța care este din ce în ce mai aproape au determinat-o pe fosta soție a lui Marius Elisei să aducă mici îmbunătățiri fizicului ei. Nu că ar avea nevoie, însă pentru psihicul și starea ei generală, Oana a ales să apeleze la hairstyliști pentru o nouă tunsoare.

Astfel, acum o putem vedea fără peruci, naturală și cu un look senzațional. Ea a ales o coafură cu breton, tunsoare bob și o nuanță mai închisă la păr care i se potrivește de minune și îi scoate în evidență toate atuurile. Oana a împărtășit cu fanii săi imaginile cu noul look și a creat chiar și un poll pentru a le cere părerea. Astfel că 95% dintre urmăritorii săi i-au apreciat alegerea făcută.

Cu această ocazie, fosta soție a lui Marius Elisei și-a anunțat fanii că va pleca peste două zile în vacanță pe Coasta de Azur împreună cu Isa, iar timp de trei luni nu va mai fi nevoită să se trezească de dimineață.

„Pregătiri de vacanță. Duminică plecăm în cel mai frumos loc de pe Pământ, cel puțin pentru mine. Nu, nu e perucă. E noua mea tunsoare', a scris Oana Roman la InstaStory.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete