Oana Roman s-a decis și se mută din țară! Destinația este surprinzătoare

Oana Roman s-a decis și se mută din țară! Destinația este surprinzătoare

Oana Roman se poate declara împlinită pe toate planurile. Pe plan personal, aceasta și-a întemeiat o frumoasă familie, a dat dovadă de foarte multă ambiție și a slăbit zeci de kilograme, iar pe plan profesional are o mulțime de colaborări din care câștigă foarte bine.

De șase ani, Oana Roman este împreună cu Marius Elisei și au o fetiță. Ca în orice căsnicie, lucrurile nu sunt doar lapte și miere, iar diferențele dintre cei doi și-au pus amprenta pe relația lor.

Cu toate acestea, Oana Roman le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că nu exclude posibilitatea de a se muta din țară. Aceasta chiar are în plan de a se stabili în Franța, acolo unde a studiat. Singurul motiv care o împiedică să facă acest pas este starea precară a sănătății mamei ei.

„O să mă mut. Dar deocamdată nu pot pentru că trebuie să am grijă de mama', a spus vedeta.

Oana Roman a terminat liceul în România, iar după a reușit să studieze știintele comunicării și informației la un centru universitar din Sorbona. Anii petrecuți acolo au determinat-o pe aceasta să își pună pe lista dorințelor o relocare pentru o viață liniștită și departe de zbuciumul românesc.

Fanii au mai fost curioși și de rezultatele de la bacalaureat. Oana a mărturisit că nota a fost puțin peste 8 și asta din cauza faptului că profesorii ar fi împiedicat-o să depună contestații.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete