Oana Roman își vinde casa. Câți bani cere pentru vila din Tunari: „Patru camere, două sufragerii, două băi”

Oana Roman a anunțat că își vine vila în care locuiește cu Marius Elisei și fiica lor. Vedeta nu spune nu nici dacă cineva vrea să-i închirieze casa din Tunari.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să scoată la vânzare vila în care locuiesc. Casa este situată în Tunari și are patru dormitoare, două sufragerii și două băi. Locuința a fost renovată în anul 2019, iar Oana Roman a scos-o la vânzare cu suma de 480.000 de euro.

Vedeta vrea cu orice preț să se mute, astfel că ar accepta ca vila să fie închiriată. Cine își dorește să închirieze casa Oanei Roman trebuie să plătească lunar 2500 de euro.

În curtea casei are o livadă

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera.

1000 m2 teren, 340 m2 desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019.

Livadă cu pomi. Curtea necesită o mica investiție în gazon și alei.

Vânzare 480.000 euro

Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidential. 2500 euro pe luna', a scris Oana Roman pe una dintre rețelele de socializare.

Oana-Roman-isi-vinde-vila-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 15

În 2020, Oana Roman s-a mutat cu familia la vilă. Acum, în 2022, vedeta spune că e prea mare pentru ei. „Eu mă gândesc foarte serios că am o casă care a devenit prea mare și că poate ar fi bine să stau în una mai mică’, a spus vedeta, care se gândește serios să se mute. „Eu luasem în calcul chestia asta de mult, nu din cauza facturilor, ci din cauza faptului că mi se pare că stau într-o casă pe care nu o locuiesc toată. Și ce sens are?!’, a declarat Oana Roman.

„M-am gândit la asta și mă gândesc serios cum stăm realmente. Eu am și mult teren și o casă foarte mare. Nu-mi trebuie atât. Dacă eram mai mulți membri ai familiei merita, dar așa…. Suntem noi 3 în 6 camere. Este prea mult.

Nu mai avem nevoie de atât spațiu. Ca să ce… să muncesc să curăț, să spăl, că întrețin… este bătaie de cap mult prea mare. Deci mă gândesc serios la o variantă în care să ne mutăm eventual într-una mai mică (n.r. casă) pentru că… nu neaparat de facturi, repet, ci de faptul că este și foarte mult timp ca să îngrijești o casă, pe care oricum nu o locuiești în întregime. Am 1.000 de metri în partea din spate, nici nu ajung acolo. Și cât stau eu acasă?!’, a mai declarat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete