Oana Roman, îngrijorată din cauza mamei sale: „Mama s-a simțit foarte rău”

Oana Roman, îngrijorată din cauza mamei sale: „Mama s-a simțit foarte rău”

Oana Roman a anunțat pe contul său de Instagram că mama sa este din nou pe mâna medicilor. Din cauza problemelor de sănătate pe care aceasta le are este nevoită să stea internată în spital câteva zile.

Mioara Roman este internată în spital de pe 13 ianuarie, deoarece medicii au considerat că este necesar pentru a-i face câteva analize din cauza unor afecțiuni care o pot afecta pe viitor. În urma primelor rezultate, aceștia au decis să o opereze pentru a-i scoate colecistul. Deși această problemă este una veche, acum nu mai suferă amânare.

„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă.

Trebuie să mă duc să îi duc pastilele, pentru că are un tratament pe care cei de la spital nu i-l pot da în întregime. Mă duc să îi las pastilele jos la recepție. Nu am voie să intru să o văd, nu am văzut-o de miercuri, n-o să o pot vedea nici când se va opera, nici după ce se va opera, dar știu că totul o să fie bine', a mărturisit Oana Roman fanilor săi.

Luna decembrie 2020 a fost pentru Oana Roman extrem de dificilă. A fost pusă în fața unor situații extrem de greu de gestionat. De parcă nu era suficientă plecarea soțului ei de acasă, mama ei s-a simțit extrem de rău și a fost nevoită să sune la 112. Imediat după sosirea ambulanței, personalul medical a decis că o ducă pe Mioara Roman la spital pentru mai multe analize.

Din cauza coronavirusului, Oana Roman nu a putut sta în spital, însă medicii i-au comunicat constant starea de sănătate a mamei sale.

„Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei. Deci prea multe vești nu am.

Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!', spunea în decembrie fiica lui Petre Roman.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete