Oana Roman, îngrijorată de starea mamei sale. Medicii i-au dat vești triste: „Din păcate nu…”

Încă de la începutul anului, Oana Roman a avut o perioadă extrem de încărcată emoțional. Cu toate acestea, capacitatea ei fabuloasă de a depăși momentele grele au ajutat-o să răzbată și să le facă față cu brio.

Vedeta de la Antena Stars ține în permanență legătura cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare și împărtășește cu aceștia toate momentele plăcute, dar și mai puțin plăcute din viața sa. Recent, aceasta a povestit că Mioara Roman a fost externată din centrul în care a făcut câteva proceduri de recuperare, însă medicii i-au dat vești triste.

Mioara Roman a fost internată o bună perioadă de timp pentru a beneficia de îngrijirea medicilor. Aceasta se confruntă cu o boală extrem de periculoasă pentru sănătatea ei și periodic are nevoie de intervenția specialiștilor pentru ca aceasta să nu se agraveze.

Oana Roman le-a spus celor din comunitatea sa online că boala mamei sale este una degenerativă, iar medicii i-au recomandat internarea periodică pentru ca aceasta să nu evolueze galopant.

„Astăzi am ajuns să o iau pe mama de aici, de la centru. A mai făcut o lună de tratament. Cei de aici mi-au explicat că boala de care suferă mama, fiind o boală degenerativă, din păcate nu dă înapoi și trebuie avut foarte mare grijă ca ea să nu evolueze, să stagneze și pentru asta în mod constant și periodic trebuie să vină aici să facă tratamente și proceduri', a mărturisit Oana Roman la InstaStory.

De asemenea, fosta soție a lui Marius Elisei a declarat în nenumărate rânduri că centrul la care merge Mioara Roman nu este tocmai pentru toate buzunarele, însă serviciile sunt impecabile și medicii excepționali, iar pentru acest lucru le va mulțumi mereu.

„Așa că periodic va mai veni câte două, trei săptămâni să facă aceste tratamente care o ajută ca starea ea să rămână staționară și să nu evolueze. Vreau să le mulțumesc încă o dată grija pentru toată grija și ajutorul pe care i-l acordă mamei și Doamne ajută!', a mai spus vedeta de la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete