Oana Roman face acest lucru pentru a depăși momentele dificile: „Mă ajută să îmi pun gândurile în ordine”

Oana Roman este una dintre cele mai vocale persoane publice de la noi din țară. De ani de zile, aceasta este alături de comunitatea de fani pe care și-a construit-o pe rețelele socializare și împărtășește cu ei detalii din viața sa profesională, dar și personală.

Oana Roman se implică foarte mult în viața de familie și are grijă să găsească timp pentru fiecare membru. Are grijă de fiica sa, se asigură că mama sa este bine îngrijită la centrul unde este internată pentru recuperare, dar reușește să-și ducă la bun sfârșit și proiectele profesionale.

Toate aceste lucruri o copleșesc uneori și simte nevoia de un moment de respiro, motiv pentru care le-a mărturisit fanilor săi care este metoda prin care reușește să-și limpezească gândurile și să le pună într-o ordine firească.

„M-am parcat lângă un parc, unde e liniște și nu e trafic și îmi iau un pic de timp pentru mine. Fac asta des și mă ajută să îmi pun gândurile în ordine. Azi mă gândeam la faptul că, oricât de mult ne dorim să facem anumite lucruri, ele nu ies mereu așa cum ne-am dorit.

Dar important este să avem conștiința împăcată că am făcut tot ce ne-a stat în putință ca să ne iasă, chiar dacă nu reușim mereu. Uneori, anumite lucruri nu merg, nu se întâmplă, oricât de mult ne luptăm să salvăm ceva, uneori nu se întâmplă. Dar dacă știm că am depus toate eforturile, atunci înseamnă că așa trebuia să fie și trebuie să găsim puterea să mergem mai departe către ceva bun care ne așteaptă', a povestit Oana Roman, pe Instagram.

Acest lucru nu este singura metodă prin care își recapătă energia și puterea de a merge mai departe. Vedeta a mărturisit că merge din nou la psiholog după 15 ani de pauză și ședințele de terapie o ajută de depășească stările de anxietate.

„Astăzi (n.r 13 septembrie), după foarte mulți ani, reîncep ședințele de terapie pentru că în ultima vreme m-au copleșit un pic toate stările de anxietate, de spaimă și de frică cu tot ce am trecut cu mama. Am nevoie să reîncep terapia și de astăzi mă duc la ședințe. Merg la doctorul la care am fost și acum 15 ani când am mai făcut terapie și m-a ajutat foarte mult’, a spus Oana Roman pe Instagram, la Instastory.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete