Oana Roman, enervată la culme în trafic de un bărbat. Vedeta a răbufnit: „Degeaba ai ajuns la vârsta la care ai păr alb”

Oana Roman a răbufnit într-o postare pe Instagram, după ce un bărbat a enervat-o în trafic. Vedeta l-a fotografiat în mașina lui de lux și a postat imaginea pe contul ei, unde i-a adresat cuvinte dure.

Oana Roman a vrut să-l facă vedetă pe un bărbat care a dat dovadă de lipsă de bun simț, în trafic, atunci când acesta arăta semne obscene. Pe Instagram, ea a lăsat următorul mesaj:

„Degeaba ai cabriolet, degeaba ai ajuns la vârsta la care ai păr alb, când tu în trafic arăți gesturi obscene, mai ales unei femei. Ești doar un meltean, un nesimțit needucat.', a scris Oana Roman, în dreptul fotografiei cu mașina șoferului „needucat', notează Click.

SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Oana Roman, program încărcat de când a început școala

Vedeta are multe drumuri de făcut de când a început Isabela școala. O conduce pe fiica ei de dimineață, dar merge și ea la școala privată unde învață micuța deoarece vedeta a acceptat să intre în rolul de profesoară, să predea cursuri de bune maniere.

„Am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare.

Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită.’, a declarat Oana Roman, la Star Magazin acum câteva săptămâni.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete