Oana Roman, din nou la psiholog după 15 ani: „Stările de anxietate s-au accentuat”

Oana Roman este una dintre puținele vedete din România care își expune toate trăirile emoționale în mediul public. Aceasta nu o face pentru a se victimiza sau pentru a obține compasiune din partea celor din jur, ci pentru a le arăta oamenilor că, deși pare extrem de rezistentă, are momentele ei de slăbiciune. Atunci când se simte copleșită de probleme, Oana Roman nu ezită în a recunoaște că are nevoie de ajutor pentru a se echilibra.

Oana Roman a recunoscut recent că ultima perioadă a fost extrem de stresantă pentru ea, mai ales din cauza problemelor de sănătate pe care le are mama sa, Mioara Roman. În aceste clipe de nesiguranță, vedeta a decis să facă un pas important pentru integritatea sa fizică și psihică, motiv pentru care se va întoarce la psihologul care a ajutat-o acum 15 ani să depășească depresia de care suferea.

„Astăzi (n.r 13 septembrie), după foarte mulți ani, reîncep ședințele de terapie pentru că în ultima vreme m-au copleșit un pic toate stările de anxietate, de spaimă și de frică cu tot ce am trecut cu mama. Am nevoie să reîncep terapia și de astăzi mă duc la ședințe. Merg la doctorul la care am fost și acum 15 ani când am mai făcut terapie și m-a ajutat foarte mult', a spus Oana Roman pe Instagram, la Instastory.

În urmă cu câteva zile, Mioara Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale la șold. Fiica sa a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că aceasta este stabilă acum, însă va urma o perioadă extrem de dificilă, mama sa fiind nevoită să facă numeroase proceduri de recuperare și kinetoterapie.

Dincolo de aceste probleme, fiica fostului premier Petre Roman a primit o multitudine de critici din partea fanilor în urma postărilor sale. Acesta a răbufnit și a mărturisit că oricât de greu i-ar fi, nu-și va revărsa furia pe cei din jur.

„De câteva săptămâni trăiesc o stare de frustrare, neputință și spaimă de nedescris. Cei din jurul meu mă văd într-o stare de anxietate cum n-am mai trăit până acum. Pentru că sunt complet neputincioasă în fața unei situații pe care nu am cum să o gestionez mai bine decât o fac.

Cu toate astea: NICIO SECUNDĂ NU M-AM GÂNDIT SĂ VĂRS frustrarea și disperarea pe altcineva. La ce m-ar ajuta? Nu m-ar consola și nu mi-ar rezolva problemele. Încerc să-mi canalizez energia ca să pot duce și ca să pot avea grijă de mama, dar și de copilul meu și de casă și de proiecte. Deci nu vă mai vărsați neputința pe alții. Nu ajută decât să vă adânciți și mai tare în frustrări, a transmis în urmă cu câteva zile Oana Roman la Instastory.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete