Oana Roman, dezvăluiri emoționate despre divorțul de Marius Elisei

La sfârșitul anului 2020, chiar înainte de sărbători, Oana Roman a anunțat separarea de Marius Elisei. În trecut, cei doi au mai avut certuri, însă de fiecare dată s-au împăcat. De data aceasta, lucrurile nu au mai stat la fel, divorțul lor amiabil având loc, în urmă cu o lună, la un birou notarial din Sectorul 1.

Fata fostului prim-ministru Petre Roman spunea atunci că se va dedica 100% creșterii fetiței sale și că va merge mai departe pe drumul său profesional. O vorbă din popor spune că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Astfel s-a întâmplat și în cazul Oanei Roman.

Deși a depus eforturi mari de masca Isabelei cumva lipsa tatălui, vedeta a povestit de curând că micuța încă nu conștientizează tot ce s-a întâmplat. Deoarece nu mai locuiesc împreună, Marius și fiica lui nu mai petrec foarte mult timp împreună, iar Isabelei îi este foarte dor de el.

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare și le răspunde fanilor săi ori de câte ori are ocazia. De curând, a fost întrebată cum se simte după ce a luat-o pe un drum nou și diferit, dacă îi este dor de Marius și cum percepe Isabela toată această schimbare.

„Evident că a afectat-o destul de mult. În multe feluri. încă nu este împăcată cu ideea. Nu știu dacă îmi este dor de el, dar da, îmi este foarte dor de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru, la fel de mult ca ea', a răspuns Oana Roman.

Oana Roman, divorț amiabil la notar

Vedeta de la „Mămici cu lipici' și Marius Elisei au divorțat în luna februarie, iar la o zi după aceea cei doi au făcut împreună primele declarații, oferindu-le fanilor un video pe contul de Instagram al Oanei Roman.

„După fix șapte ani și o lună am încheiat frumos, amiabil și decent. Nu mai suntem soț și soție de ieri, (15 februarie) noi am semnat actele de divorț la notar amibil. Noi am ales să terminăm aceasta căsnicie amiabil. A fost cu suișuri și coborâșuri, nu pot să vă mint', a fost mărturisirea de atunci a Oanei Roman.

De asemenea, a intervenit și Marius Elisei și a declarat că o căsnicie trebuie să se încheie frumos și civilizat.

„Așa mi se pare și normal să se încheie o căsnicie. E bine să se termine civilizat și frumos, mai ales că atunci când închei, trebuie sa închei exact așa cum te-ai cunoscut, cum ai început acea relație. Toate au început frumos și așa trebuie să se termine pentru fiecare', a declarat Marius Elisei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete