Oana Roman, declarații emoționante de ziua tatălui ei: „Îmi pare rău că…”

Oana Roman a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie puternică, determinată și asumată. Ea nu se ascunde după deget și spune lucrurilor pe nume într-o manieră diplomată.

Dincolo de imaginea de femeie de carieră și de televiziune se află o femeie care își iubește extrem de mult familia și ori de câte ori are ocazia nu ezită să transmită emoții puternice care să scoată în evidență educația și buna creștere de care a avut parte.

Recent, Oana Roman i-a surprins pe toți cu vorbele frumoase aduse la adresa surorii sale, Catinca Roman, și tatălui ei, Petre Roman. Prezentă la Antena Stars, vedeta s-a emoționat extrem de mult când le-a urat în direct celor doi un sincer și călduros „La mulți ani'.

Catinca Roman și Petre Roman sunt născuți în aceeași zi și cu acest prilej, Oana a povestit un moment din tinerețea părinților săi cu adevărat fascinant.

„La mulți ani, Catinca! La mulți ani, tati, să fii sănătos și minunat și mi-e dor de tine! Sunt născuți în aceeași zi și este și poveste foarte frumoasă, pentru că părinții mei când s-au cunoscut, tata a invitat-o pe mama la masa iar ea a spus `îmi pare rău, nu pot să vin că este ziua fetei mele.` Și tata i-a zis: `Da, dar este și ziua mea. Cum facem?`. Astăzi este o zi specială. Să fii cool ca până acum', a zis în direct Oana Roman.

De asemenea, vedeta de la Antena Stars a mărturisit și ce resentimente are față de tatăl său. Deși îl apreciază foarte mult, Oana a mai spus că uneori îi este dor de atenția și momentele petrecute alături de Petre Roman. Deși nu a vorbit cu el de ziua sa de naștere, aceasta a declarat în văzul tuturor că-l iubește și îl admiră pentru felul său de a fi.

Oana Roman îl are ca model pe tatăl său la capitolul organizare și disciplină și și-ar dori să poată fi și ea la fel. Ea a mai precizat că Petre Roman are o rutină zilnică pe care o respectă de ani de zile.

„Mi-a zis că pleacă de ziua lui undeva. Îmi pare rău că nu am apucat să îl sun pentru că am niște zile foarte aglomerate. Am ajuns acasă la 1 noaptea. Cam așa sunt zilele mele. Eu îi doresc să fie la fel de în formă ca până acum. Arată extraordinar, dar cu ce preț.

Cu o viață disciplinată, cu mult sport și cu multă grijă. Chiar îmi doresc să fie bine. Disciplina lui este un lucru pe care îl admir la el. In ultimii ani am devenit și eu mai disciplinată. El în fiecare zi învață, citește și evoluează. Admir foarte mult faptul că nu l-am auzit vorbind de rău pe cineva. Cred că de două ori l-am auzit pierzându-și cumpătul, dar de altfel reușește să trateze lucrurile cu o diplomație incredibilă. Eu sunt mai impulsivă', a mai spus Oana Roman despre tatăl său.

Vedeta este extrem de prinsă cu numeroasele proiecte pe care le are, cu problemele care apar inevitabil și regretă că nu se poate bucura atât cât și-ar dori de părintele său.

Îmi lipsește prezența lui, pentru că sunt momente când mă simt orfană de tata pentru că nu reusim să ne vedem atât de des precum așa mi-aș dori. Isa îl iubește foarte tare. De fiecare dată când aude numele lui, tresare', a mărturisit fiica lui Petre Roman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete