Oana Roman, declarație emoționantă pentru Marius Elisei: „Am ales corect cu sufletul”

Oana Roman este una dintre cele mai mediatizate vedete din România. De-a lungul timpului s-au scris vrute și nevrute despre ea, despre relația cu părinții săi și despre relația cu Marius Elisei.

Oana Roman a demonstrat că este o persoană extrem de puternică, rațională, mereu a spus lucrurilor pe nume și niciodată nu s-a ascuns după deget. Întâmplările din prima parte a anului, au determinat-o să facă anumite schimbări în viața ei, căutându-și echilibrul emoțional, dar și profesional.

Fiica lui Petre Roman a făcut un nou pas uriaș în viața sa sentimentală. Marius Elisei i-a făcut numeroase declarații de dragoste și în repetate rânduri a mărturisit că ea este femeie alături de care vrea să trăiască. Recent, Oana și-a suprins fanii cu o mărturisire de-a dreptul emoționantă, demonstrând că dincolo de imaginea cu care și-a obișnuit fanii este un om cu multe emoții, trăiri și multă dragoste de oferit.

Omul Oana Roman a postat o imagine pe contul său de Instagram în care Marius o atinge delicat pe obraz, iar gestul său simbolizând pentru ea dragostea necondiționată pe care tatăl fetiței ei i-o poartă.

Gestul ăsta de tandrețe când iei obrazul în palma, mi se pare poate cel mai frumos din toate. Iar poza asta reflectă tandrețea din sufletul lui. Cu bune și rele, este singurul om din viața mea pe care știu că mă pot baza și singurul care mă iubește orice s-ar întâmpla! Adorm în fiecare seara lângă el cu sentimentul că sunt protejată și am ales corect cu sufletul', a scris Oana Roman.

Așa cum spuneam și mai sus, Oana a recunoscut că de-a lungul timpului relația lor a întâmpinat o mulțime de obstacole, însă Marius i-a fost alături de fiecare dată și i-a înțeles sufletul și zbuciumul prin care trecea.

„Știu că în brațele lui îmi e bine și pe umărul lui mă pot sprijini oricând. E singurul care știe cine și cum sunt cu adevărat, îmi știe durerile și slăbiciunile și încearcă să mi le aline. Face tot ce poate ca să fim fericiți. A fost greu mult timp. Dar am ajuns în punctul în care avem un echilibru aproape perfect împreună ❤', a mai scris fiica fostului premier în dreptul imaginii în care radiază de fericire.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete