Oana Roman, avertizată de medici să renunțe la…

Oana Roman este un nume cu greutate în viața publică din România. Cei care îi urmăresc postările pe rețelele de socializare au remarcat imediat o scurtă absență din mediul online, justificată însă: o vizită la medic.

O prezență constată în mediul online, Oana Roman surprinde de fiecare dată când ia câte o pauză de la „lumea virtuală', pentru a se dedica treburilor administrative.

De curând, Oana și-a făcut timp pentru a ajunge la un medic specialist. Așa cum însăși a mărturisit, o pneumonie mai veche și-a lăsat amprenta asupra stării ei de sănătate. În urma controlului, medicii au fost categorici. Oana Roman trebuie să renunțe la… fumat.

„Am avut o pneumonie interstițială'

„Am mai făcut un rând de analize să verific anumite lucruri și astăzi trebuie să merg să fac un control la pneumolog pentru că acum niște ani eu am avut o pneumonie interstițială pe care probabil nu am tratat-o cum trebuie și au rămas niște urme care trebuie, evident, tratate. Drept care, mă duc la control să vedem care este treaba, ce tratament îmi va da.'

În urma vizitei, Oana a prezentat și diagnosticul. „Am fost și la pneumolog. Totul este bine, dar trebuie să mă las de fumat.'

„La mulți ani! Te iubesc!'

Însoțită de partenerul ei, Marius Elisei, aceasta a reconfirmat astfel că relația lor a intrat pe un drum firesc, după o perioadă tulbure din viața lor. Cu câteva zile în urmă, Oana a și postat un mesaj emoționant, adresat iubitului ei, cu ocazia zilei acestuia de naștere.

Aceasta a scris: „La mulți ani! Te iubesc, îți mulțumesc și sunt recunoscătoare că ești în viața mea! Ești cel mai bun tată pt Isa și un companion de nădejde. Să fim o viață împreună și să ne iubim mereu la fel!'. Mesajul a fost însoțit de multe emoticoane cu inimi și îmbrățișări. 

Oana RomanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Rochia spectaculoasă a ducesei, o combinație de trei modele

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro