Oana Roman, acuzații la adresa Poliției Române: „Nu sunteți în stare de nimic”

Oana Roman este una dintre cele mai vocale vedete din România. Cu toate acestea, aparițiile sale TV au fost rare în ultima perioadă, acestă decizie fiind luată chiar de ea. Vedeta a ales să-și dezvolte mica afacere de familie pe care o administrează împreună cu Marius Elisei și împărtășește cu fanii săi de pe rețelele de socializare toate momentele din viața lor.

Recent, Oana Roman le-a transmis urmăritorilor săi că a prins un trafic infernal în București și a fost nevoită să aștepte foarte mult din cauza unui echipaj de poliție care a oprit circulația pentru a trece o coloană oficială. Fiica fostului premier a decis să împărtășească cu urmăritorii săi această experiență, asumându-și faptul că ar putea fi amendată că a vorbit urât despre autoritățile statului.

„Ferească Dumnezeu… e coloană, stăm de două ore în șir și ei opresc circulația să treacă două mașini. Atât îi duce capul. De aia e coloană interminabilă pentru doi deștepți care stau și încurcă tot pentru că sunt incapabili să gândească. Atât îi duce pe ei capul, Poliția Română bravo, sunteți niște minunați, deștepți, extraordinari și mă aștept să-mi dați și amendă că am vorbit urât de voi că nu sunteți în stare de nimic, vă bateți joc de oameni și de timpul lor', a povestit Oana Roman.

De-a lungul timpului, soția lui Marius Elisei a fost deseori asociată cu lumea mondenă din România și a avut parte de numeroase critici și umilințe care au condus-o către depresie și reorganizare a propriei vieți. Cu toate acestea, ea a dovedit tuturor că este o persoană puternică și face față cu brio răutăților din jur. Mai mult decât atât, ea este de părere că a fi „influencer' nu înseamnă doar a vinde haine sau de a face reclame. Ea este de părere că internauții au nevoie să cunoască omul așa cum este el, fără filtre și fără a afișa o viață perfectă, plină de ipocrizie.

„Luați de la mine exemplu dacă vreți asumare și capul sus, și susținere, ca să rămâi în picioare demn 30 de ani, în care ai fost călcat în picioare de absolut toată lumea. Doar eu, aia care nu e ca voi, a avut curaj să spună lucruri. Dintotdeauna. De când eu eram deja cineva… și voi nu prea. O să vă supărați, o să mă urâți și mai tare, o să mă boicotați și mai mult.

Dar măcar zic ce simt. Așa că mai ușor cu ipocrizia asta minunată. A fi influencer nu înseamnă doar să vinzi haine și să spui ce viață faină ai tu. Să fii influencer adevărat înseamnă să-ți asumi și când e bine, și când nu e. Când ești influencer șmecher îți asumi hate-ul. Eu mi-l asum de 30 de ani, când o să aveți voi 30 de ani de hate, mai discutăm. Mă deranjează ipocrizia asta crasă!', a continuat Oana Roman.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete