Oana Pellea: „Voi rămâne în izolarea impusă de lege”

Tot mai multe persoane din lumea artistică se confruntă, în acest al IV-lea val, cu infecția provocată de noua tulpină, Delta, a virusului SARS-CoV-2. Actrița Oana Pellea a anunțat, pe rețelele de socializare, că testul de sânge pentru detectarea virusului a ieșit pozitiv.

Expunerea pe care au avut-o în ultima vreme și contactul direct cu multe persoane au creat contextul nefavorabil în care tot mai multe persoane publice s-au infectat cu noua tulpină a virusului SARS-CoV-2. De curând, Oana Pellea a făcut anunțul infectării pe Facebook, acolo unde a povestit despre cursul evenimentelor care au dus la această infectare. Actrița a explicat și decizia pe care a luat-o, de a anula un spectacol, când încă nu avea rezultatul analizei.

„Mă aplaud din tot sufletul'

„Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămână am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă Covid19. Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: «Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza Covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat»
Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabilă! Reacția presei da… mi se pare incredibilă!
E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul! Mi-am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR-POZITIV. Mi-aș fi pus în pericol colegii și pe cei cu care aș fi intrat în contact. Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne in izolarea impusă de lege.
Aveți grijă de voi și de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat'

Vedete infectate cu SARS-CoV-2

Printre artiștii, vedetele și persoanele publice care au trecut prin infecția cu SARS-CoV-2 se numără Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, Viorica de la Clejani, care a necesitat internare, Elena Merișoreanu, de asemenea internată, la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș, Irinel Columbeanu, și el internat, Monica Anghel. Aceasta din urmă nu a avut o formă gravă. Însă, așa cum avea să declare ulterior, suficient de puternică, pentru a-și provoca amețeli mai greu de gestionat.
Foto: Facebook
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete