Oana Pellea, de pe scena teatrului direct la spital. Ce s-a întâmplat?

Oana Pellea la spital

Prezentă la Timișoara pentru a susține un spectacol, Oana Pellea a ajuns de pe scena teatrului direct la spital. Ce s-a întâmplat?

Au fost clipe grele pentru actrița Oana Pellea. Aceasta a suferit un accident pe scenă, chiar în timpul spectacolului. Cu toate acestea, actrița a așteptat ca reprezentația să se termine și abia după a cerut ajutorul medicilor.

Oana Pellea, de pe scena teatrului direct la spital. Ce s-a întâmplat?

Un accident nefericit o va ține pe Oana Pellea departe de scena teatrului pentru următoarele două luni. Actrița a suferit o fractură la piciorul stâng și a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Timiș. Acolo, medicii i-au pus piciorul în ghips, iar pentru actriță va urma o perioadă de recuperare care se va întinde pe două luni.

“Din păcate accidentul de pe scenă s-a soldat cu o fractură la piciorul stâng. Voi fi indisponibilă 2 luni. Mă bucur că am putut duce spectacolul la bun sfârșit…și pentru asta mulțumesc Bunului Dumnezeu că El mi-a dat puterea să continui! Altfel… m-am bucurat enorm că am jucat ieri seară “Efectul” la Timișoara. Break a leg…chiar a funcționat!”, a scris Oana Pellea pe contul de facebook.

Actrița a ținut să mulțumească publicului prezent la spectacol, dar și medicilor de pe ambulanță și celor din cadrul Spitalului Județean Timiș pentru profesionalismul lor.

Având în vedere că timp de două luni nu va putea urca pe scenă, Oana Pellea va fi nevoită să își amâne toate spectacolele programate pentru perioada imediat următoare.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Oana Pellea.

Foto: facebook

Citește și:

A îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Cum a apărut Andreea Bălan la un eveniment monden?

Flavia Mihășan, decolteu amețitor. Cât de bine arată la 6 luni după ce a devenit mamă!

Solista a născut primul ei copil cu antrenorul personal pe care fostul iubit îl angajase pentru ea! Ce nume au ales pentru micuță?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete