Oana Moșneagu și Vlad Gherman, în cea mai frumoasă vacanță. Ce destinație au ales?

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au ales pentru zilele libere de după sărbători o destinație extrem de populară și spectaculoasă deopotrivă: Cappadocia.

Cappadocia este unul dintre locurile cele mai vizitate în ultimii ani, în mod special datorită peisajelor spectaculoase pe care le poți vedea atunci când alegi un zbor cu balonul. Pozele sunt spectaculoase, însă cei care aleg o astfel de experiență declară, la unison, că este una dintre cele mai frumoase.

Este și cazul simpaticilor actori Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Cei doi sunt colegi pe platourile de filmare al serialului „Adela' și formează și unul dintre cele mai simpatice cupluri. Cei doi și-au anunțat relația la începutul acestui an, după o altă vacanță deosebită, alături de alți prieteni, în Zanzibar.

Vlad Gherman: „Nu se compară cu nimic!'

Deschiși cu fanii care îi urmăresc pe rețelele de socializare, cei doi au postat imagini cu locurile vizitate. În ceea ce privește zborul cu balonul, Vlad Gherman a recunoscut că a fost o experiență unică, în ciuda orei matinale la care cei doi au fost nevoiți să se trezească. Vedeta a scris că este, de departe, „cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o vreodată… Nu se compară cu nimic!'

Și Oana Moșneagu a comentat pe pagina ei de Facebook:

„Care e cea mai frumoasă amintire a ta dintr-o vacanță? Eu tocmai am avut parte de experiența care îmi va da un răspuns clar și detașat. A fost in-cre-di-bil! Merită vizitată Cappadocia fie și numai pentru ora asta care te umple de bucurie până la lacrimi. Genială experiență, nu aș fi crezut că e atât de wow să zbori cu un balon cu aer cald. Dar să zbori deasupra Cappadociei, printre alte zeci de baloane care mai de care mai colorate, deasupra unor peisaje incredibile, la ora răsăritului… e intens, special, incredibil.'

Oana si Vlad GhermanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Instagram

Citește și: Cum se mai simte CRBL, după ieșirea din competiția „Survivor'?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete