Oana Moșneagu, actrița din serialul „Adela”, amenințată de telespectatori: „Nu aş putea să reproduc”

Oana Moșneagu este una dintre tinerele actrițe care s-au remarcat în serialele românești. Aceasta joacă rolul Andreei în „Adela', dar în trecut a jucat și în „Fructul oprit'. Frumoasa actriță a mărturisit că a primit numeroase mesaje jignitoare, dar și amenințări din cauza personajului său.

Oana Moșneagu are 31 de ani și a intrat în vizorul românilor datorită rolurilor sale din serialele românești. Recent, actrița a dezvăluit că este o femeie care iubește independeța și libertatea. Mai mult decât atât, ea a visat de mic copil să devină actriță.

„Oana Moşneagu e o fată din Mioveni, care a plecat de acasă la 17 ani, o fată pentru care libertatea şi independenţa sunt nevoi esenţiale, care a avut curajul să viseze să fie actriţă şi care la 25 de ani a şi început să devină una', s-a descris Oana Moșneagu, într-un interviu acordat pentru click.ro.

Din cauza rolurilor sale negative, Oana a primit numeroase amenințări din parte telespectatorilor. Din nefericire, cei mai mulți dintre aceștia erau tineri care nu reușeau să facă diferența dintre personajul pe care îl interpreta și omul Oana Moșneagu.

„Mai mult pe vremea serialului Fructul Oprit, atunci primeam foarte multe mesaje nu foarte prietenoase, nu aş putea să le reproduc aici, iar asta strict prin prisma personajului meu. Şi ameninţări, dar majoritatea erau de la copii şi adolescenţi care nu făceau diferenţa între personaj şi actor.

Acum, de când o joc pe Andreea în Adela, serial pe care, cu această ocazie, vă invit să îl urmăriţi în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, mesajele nu mai sunt atât de agresive, mi se reproşează că sunt rea, invidioasă, geloasă, că distrug relaţia protagoniştilor, mi se recomandă să nu mă mai bag între ei, dar sunt rare mesajele agresive', a mai declarat actrița, potrivit sursei mai sus menționate.

Oana Moșneagu își dorește să aibă ocazia de a juca alături de nume mari din România. Vrea să „fure' meserie și să se dezvolte foarte mult în cariera de actor. Aceasta a dezvăluit pe cine ar vrea să aibă coleg de platou în viitorul apropiat.

„Cu orice actor care are mai multă experienţă decât mine şi de la care aş putea să învăţ. Adică foarte mulţi (n.r. râde). Dar, că să dau un exemplu concret, mi-ar plăcea mult să am ocazia să joc cu Florin Piersic jr. Cu Oana Pellea, cu Adrian Titieni, cu Şerban Pavlu, cu Vlad Ivanov, dar şi cu o gramadă de colegi de generaţie, oameni tineri cu care să cresc şi alături de care să mă dezvolt', a mărturisit Oana Moșneagu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete