Oana Lis, dispută cu Viorel Lis din cauza subiectului legat de adopție: „El și-a trăit viața”

Multă lume le-a criticat relația, însă Oana Lis și Viorel Lis au rezistat împreună mulți ani. De-a lungul timpului, cei doi au mai avut certuri, însă de fiecare dată au găsit o cale pentru a rezolva micile conflicte.

Una dintre cele mai arzătoare dorințe ale Oanei Lis este să devină mamă cu orice preț. Astfel că, nu demult, soția lui fostului edil al Capitalei a declarat că vrea să adopte un copil. Din nefericire, Viorel Lis nu este de acord și are o reținere.

În cadrul unui interviu la Antena Stars, cei doi au avut o mică dispută pe această temă. Oana Lis a declarat care este stadiul demersului său pentru a adopta un copil și a spus că așteaptă răspunsul din parte autorităților. Viorel Lis și-a manifestat dezacordul privind acest pas uriaș și a explicat și ce-l determină să nu-i îndeplinească dorința soției sale.

„E periculos pentru că nu știi caracterul omului', a spus Viorel Lis.

Oana Lis nu s-a putut abține și imediat a reacționat ferm, spunându-i acestuia să nu deschidă acest subiect atât de sensibil pentru ea.

„Asta e părerea ta, Viorel! Te rog frumos, nu intrăm în subiectul ăsta. Părerea mea este că eu o să adopt indiferent de părerea lui Viorel. El are copiii lui, el și-a trăit viața. Eu ca psiholog trebuie să nu pun fricile pe primul loc. De unde știu că eu nu o să fie o relație minunată, și eu o să iubesc acel copil și el o să mă iubească pe mine', a fost replica Oanei Lis din timpul interviului.

Oana Lis, femeie independentă financiar

Oana Lis a devenit la 42 de ani psiholog cu acte în regulă, iar acum a început să culeagă roadele anilor de studiu, profesând în domeniu. Din cauza problemelor de sănătate pe care le are fostul edil al Capitalei, majoritatea banilor proveniți din pensia acestuia se duc pe medicamente.

Soția sa s-a decis să aducă un plus venitului familial și astfel a început să susțină online cursuri de dezvoltare personală.

„Anul 2020 m-a găsit psiholog, consilier dezvoltare personală și psihoterapeut integrativ! Și am reușit să-mi deschid propria mea mini-clinică de psihoterapie!', a declarat soția lui Viorel Lis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete