Oana Lis, din nou mireasă? Motivul uluitor pentru care a îmbrăcat din nou rochia de la nuntă

Oana Lis i-a surprins pe toți atunci când a ales să îmbrace din nou rochia de mireasă care îi stârnește amintiri atât de plăcute, petrecute alături de Viorel Lis.

În ultima perioadă, Oana Lis a trecut prin numeroase momente dificile din cauza pandemiei, dar și a problemelor de sănătate pe care le-a avut fostul edil al Capitalei. Problemele financiare întâmpinate au determinat-o pe soția lui Viorel Lis să îmbrace rochia de mireasa… sub altă formă.

Cei doi și-au făcut câteva calcule și au constatat că este nevoie de o rectificare a bugetului familiei. Prin urmare, Oana a decis să nu mai cheltuie bani pe haine și să le recondiționeze pe cele pe care le are deja pentru a le purta în continuare. Același lucru s-a întâmplat și cu rochia de mireasă. Tocmai pentru că a fost purtată doar în ziua nunții, soția lui Viorel Lis s-a hotărât să meargă la croitor pentru a-i face câteva modificări.

„Eu port rochii de revelion, de mireasă, zi de zi. Le mai modific. De când cu pandemia mi-am dat seama că sunt niște bani cheltuiți pe niște rochii pe care nu le porți foarte des.

Această rochie am reinterpretat-o eu. Avea o trenă lungă, cu perle, pe care am tăiat-o și mi se pare foarte frumos că încă îmi vine și m-am bucurat s-o port', a explicat Oana Lis.

Pentru multe dintre femei, rochia de mireasă este acel obiect vestimentar care trezește amintiri frumoase și inedite. De aceea, câteva ajustări pentru a fi purtată cu mai multe ocazii pot oferi o stare de bine și emoții senzaționale.

„Sunt niște emoții deosebite când o îmbraci, deși eu mă simțeam ca și cum am fi fost căsătoriți, deși nu aveam acte. Mai aud la alte persoane că nu avem nevoie de nuntă, de acte, pentru că nu te leagă astea, dar nu regret că am făcut pasul ăsta', a mai spus ea.

Oana Lis este o femeie autentică, mereu cu zâmbetul pe buze și ori de câte ori are ocazia, ea spune lucrurilor pe nume. Așa se întâmplă și în situațiile în care este acuzată că ar sta cu fostul primar al Bucureștiului pentru bani, deoarece diferența de vârstă dintre ei este mare.

„Viorel – „Tu ți-ai petrecut tinerețea cu mine. Eu, bătrânețea cu tine!' Deci, care dintre noi a ieșit mai câștigat!??? Hai să vă mai aud pe unii dintre voi care comentează aiurea pe site-uri de elementul „bani' !

Trebuie să fii tare prost să crezi că o femeie ca mine, prin cercurile în care m-am învârtit la viața mea nu am avut niciodată succes la un bărbat și tânăr și cu bani sau chiar ocazia să plec din țară cu un străin.

Dar ceva mai puternic decât orice ne-a apropiat și ne-a ținut împreună în ciuda tuturor!', a transmis Oana Lis în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete