Oana Lis, copilărie umbrită de absența mamei: „Multe amintiri frumoase nu am”

Se poate spune despre Oana Lis că este unul dintre cele mai cunoscute personaje din lumea mondenă, mai ales de când s-a măritat cu Viorel Lis. Chiar dacă de-a lungul timpului, în presă au apărut tot felul de comentarii răutăcioase la adresa ei, se pare că pe Oana nu a afectat-o nimic și și-a păstrat simțul umorului.

Cu toate acestea, puțini știu că Oana Lis nu a avut o copilărie prea fericită. Mama sa a lăsat-o în grija bunicilor pe când avea doar două săptămâni. Pe măsură ce a crescut, soția lui Viorel Lis a refuzat să reia legătura cu cea care i-a dat viață.

Recent, Oana Lis a dezvăluit cum i-a fost copilăria și cum și-au pus amprenta anumite evenimente pe ea la vârsta maturității. Aceasta își amintește că primii săi ani de viață au fost umbriți de certuri, însă odată ajunsă la bunica ei, lucrurile au intrat pe un făgaș normal.

„Eu am trăit doar doi ani de zile cu părinții mei. Au fost cei mai groaznici ani din viața mea și mă bucur sincer că au fost doar doi. Am prins însă câțiva ani de copilărie frumoasă la străbunica mea, la țară. Și apoi, în adolescență, când stăteam la bunica. Dar multe amintiri frumoase nu am, din cauza traumelor din copilărie', a spus Oana Lis pentru fanatik.ro

Soția fostului edil al Capitalei a mai declarat că nu a păstrat legătura cu mama sa, iar amintirile cu acesta sunt extrem de puține. Cea care a crescut-o a fost bunica sa care a încercat să-i ofere pe cât posibil liniștea de care avea nevoie un copil.

„În afară de faptul că mi-a dat viață, altă relație nu am avut cu mama. Așa a ales Dumnezeu, să mă nasc în familia asta. Oamenii consideră că, alături de părinți, copiii trăiesc lucruri frumoase, dar în cazul meu este doar o proiecție. Am foarte puține amintiri cu mama, m-a dat de la două săptămâni la străbunica mea și am mai stat cu ea acei doi ani când străbunica mea era bolnavă', a mai spus vedeta pentru sursa citată mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete