Oana Lis a depus actele pentru divorțul de Viorel Lis acum ani de zile. Ce s-a întâmplat: „Eram foarte vulcanică”

Oana Lis a depus actele pentru divorțul de Viorel Lis acum ani de zile. Vedeta a fost mai sinceră ca niciodată în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu și a recunoscut că ea și Viorel Lis au fost chiar în pragul divorțului la un moment dat, din cauza certurilor și discuțiilor pe care le aveau atunci.

Cristina Șișcanu a întrebat-o pe Oana Lis: „Ați avut momente în care tu și Viorel ați vrut să divorțați?'.

Vedeta a recunoscut că da. „Păi, la un moment dat am și băgat divorțul. Am avut discuții, bineînțeles, pentru că eu eram foarte vulcanică, îi făceam tot felul de crize. Nu știam să stau să discut cum o fac acum.

Acum pot să discut despre orice, poți să mă jignești și să nu te iau de păr. Acum câțiva ani aș fi reacționat altfel, nu știam să-mi conțin emoțiile și mă enervam la orice chestie', a spus Oana Lis, conform wowbiz.ro.

Oana și Viorel LisSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Oana Lis nu renunță la procesul de adopție. Vrea să devină mamă

Oana Lis nu renunță la procesul de adopție. În urmă mai bine de un an de zile vedeta a depus actele pentru a înfia un copil, însă nici până acum nu a primit acceptul. Vrea neapărat să devină mamă și spune că știe că visul ei se va îndeplini la un moment dat.

Într-un interviu pentru Fanatik, Oana Lis nu are vești prea bune privind procesul de adopție al unui copil. „Din păcate cu procesul de adopţie, eu am făcut tot ce ţine de mine, acum statul trebuie să facă şi el. Sistemul merge foarte greu nu numai la mine. Sunt grupuri de adopţie pe facebook în care oamenii se plâng de lucrul acesta. Legea s-a schimbat, nu e în favoarea celor care aveau dosare.

Dar la fel, mă bazez nu pe stat, ci pe Dumnezeu şi ştiu că atunci când va fi momentul potrivit, se va întâmpla. Nici eu nu am forţat lucrurile, fiind ocupată cu toate problemele, dar nu am renunţat la idee. Nu sunt genul care să renunţ atunci când am luat o decizie. Cât despre dorinţa de a avea propriul copil, aş putea încerca să fac un FIV, dar nu ştiu ce să zic, nici da, nici nu. Aş putea iubi la fel de mult şi un copil adoptat, nu trebuie să fie neapărat al meu’, a spus vedeta.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini.

Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii. Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete