O tânără mamă și-a lăsat copilul să moară de foame timp de șase zile pentru a merge la petrecere

O mamă care și-a lăsat șase zile fiica de 20 de luni să moară de foame pentru a sărbători cea de-a 18-a aniversare a fost închisă timp de nouă ani.

Verphy Kudi, acum în vârstă de 19 ani, a recunoscut că a lăsat-o singura pe micuța fetiță, pe nume Asiah, într-o casă situată într-un bloc de locuințe sociale din Brighton, în timp ce ea petrecea la Londra și Coventry.

Purtând o jachetă neagră și o mască de față, adolescenta și-a plecat capul în timp ce detalii despre ultimele zile ale vieții fiicei sale au fost citite în sala de judecată. Vorbind vineri în fața sălii de judecată, procurorul Sally Howes a declarat că Asiah a stat singură în apartament timp de șase zile, în timp ce mama sa era dintr-o petrecere în alta.

Kudi plecase din Brighton pe 5 decembrie și călătorise la Londra, unde își petrecuse ziua de naștere alături de iubitul ei.

Dar călătoria nu a fost doar o aventură de o noapte. Pe 7 decembrie a participat la un concert în Elephant and Castle, rămânând afară până la 4 dimineața, înainte de a se muta la o altă petrecere în Coventry, la aproximativ 242 de kilometri de Brighton, pe 9 decembrie, potrivit Mirror.

A doua zi s-a întors la Londra, iar acasă la fetiță a ajuns pe 11 decembrie. Potrivit rapoartelor ITV, tânăra mamă a sunat la 999 la sosirea ei acasă, spunându-i operatorului „ajutor, bebelușul meu nu se trezește' după ce și-a găsit fiica fără suflare.

Personalul ambulanței a sosit la apartamentul lui Kudi din Brighton la scurt timp după ora 18 și au dus-o pe Asiah la Spitalul de Copii Royal Alexandra din oraș, dar personalul medical nu a mai putut face nimic.

O examinare post-mortem și testele criminalistice găsite au stabilit cauza generală a morții lui Asiah ca fiind „neglijare', foame, deshidratare și gripă.

Peter Wilcock, avocatul lui Kudi, a declarat că este „cu adevărat un caz tragic și devastator'. Acesta și-a descris clientul ca un „tânăr vulnerabil' și a ținut să menționeze ce impact va avea sentința pe care o va primi asupra ei în viitor.

Cu toate acestea, judecătoarea Christine Laing a condamnat-o pe Judi și i-a atras atenția că și-a pus propriile nevoi de adolescentă rebelă deasupra nevoilor unui bebeluș.

„A fost un copil neajutorat și s-a bazat complet pe tine ca mamă pentru a-și satisface nevoile. Este aproape de nesuportat să-ți imaginezi suferința în ultimele zile ale vieții ei, suferință pe care a îndurat-o, doar pentru ca tu să mergi din petrecere în petrecere fără nici o grijă', a spus Laing.

Judecătoarea a menționat că se acceptă faptul că Kudi nu intenționase să provoace moartea lui Asiah și nici să-i provoace un rău grav. Ea a fost condamnată la 9 ani de închisoare.

Foto: Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri