O tânără mamă a șocat internetul: Motivul pentru care își dă intenționat copilul de 4 luni cu autobronzat

O tânără mămică a dezvăluit rutina surprinzătoare de îngrijire a pielii pe care o are bebelușul ei pentru a avea un aspect roz și „atins' de soare. Și în timp ce mulți oameni s-au înfuriat după ce au aflat acest lucru, alții au fost de acord cu ea și chiar au recunoscut că ar face același lucru dacă ar avea un copil mic.

Kylen Suttner, în vârstă de 21 de ani, a realizat un videoclip în care dezvăluie că folosește un autobronzant fals pe băiețelul ei de 4 luni. Fiul ei radiant apare alături de ea în videoclip, având pielea măslinie din cauza autobronzantului.

Dezvăluirea surprinzătoare a acestei mămici a împărțit oamenii și chiar a pornit o dezbatere online.
În timp ce mulți au crezut că aceasta a făcut videoclipul în glumă, pentru a răspunde oamenilor care remarcă deseori că bebelușul ei pare ”portocaliu”, alții cred că mămica vorbește serios și, în consecință, i-au criticat gestul.

autobronzat-copilSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Astfel, copilul va crește crezând că nu este suficient de bun în mod natural, mai ales pentru singura persoană care ar trebui să-l iubească necondiționat”, a reacționat un internaut.

Alții au fost îngrijorați că pielea sensibilă a bebelușului ar putea fi rănită din cauza substanțelor chimice din autobronzant.

Cu toate acestea, mulți urmăritori au apreciat-o pe Suttner și chiar au lăudat-o pentru această decizie, mai scris sursa citată anterior. O mamă a recunoscut ”Eu folosesc autobronzant, și copilul meu, și unii oameni pur și simplu nu înțeleg”.
O altă persoană a subliniat ”Îmi place asta, aș vrea să am culoarea pielii lui”. Iar o a treia persoană a scris: ”Trebuie să păstrezi bronzul, este un stil de viață!”.

Foto: Tik Tok

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate