O tănără de numai 23 de ani, paramedic, a murit imediat după ce a ieșit din tură

O tânără de numai 23 de ani din Marea Britanie, paramedic, a murit imediat după ce a ieșit din tură. Pentru pacienții cărora le era dedicată, a făcut tot ce a putut, până n-a mai putut.

Charlotte Louise Cope, în vârstă de doar 23 de ani, din Rhondda, se specializase în urmă cu doi ani ca paramedic și lucra la serviciul local de ambulanță. Tânăra își iubea cu patimă meseria și, pe lângă activitatea medicală, era neobosită în a transmite prin intermediul rețelelor de socializare mesaje prin care ruga oamenii să rămână în case pentru a se proteja. De la începutul pandemiei de coronavirus, Charlotte făcea frecvent postări prin care fie își dezvăluia cu sinceritate sentimentele și trăirile, fie își lăuda colegii alături de care ducea în fiecare zi lupta pentru viața semenilor. Cu numai câteva zile înainte să moară, fata a scris: „Trebuie să rămân pozitivă și să-mi dedic tot timpul muncii mele pe ambulanță pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie în acest moment de noi. De colegii mei absolut remarcabili, de mine. Rămâneți în siguranță! Stați în casă! Vă rog mult, stați în casă!' Și tot pe rețelele de socializare, tânăra mărturisea, recent, că îi este dor de familia ei, că îi lipsesc antrenamentele obișnuite de la sala de sport pe care o frecventa și îi lipsește foarte mult libertatea.

Luni, Charlotte a plecat de la serviciu spre casă, fără să dea vreun semn că s-ar simți rău sau că ar fi ceva în neregulă cu ea. După numai câteva ore, la serviciul de ambulanță la care tânăra lucra s-a primit un apel pentru o urgență. Când au ajuns la caz, membrii echipajului și-au dat seama, șocați, că o au în fața ochilor pe colega lor. Din păcate tânăra a decedat la scurt timp, fiind încă unul dintre salvatorii de meserie care nu s-au putut salva singuri. Și pentru care nici colegii nu au mai putut face nimic.

Prietenul bun și totodată colegul de echipaj al fetei, Connor Quinn, a avut de spus despre ea cele mai frumoase cuvinte, cuprinzând în ele întreaga esență a vieții ei din ultimele săptămâni: „A murit purtând pe umerii ei, prea mult timp, în liniște, întreaga greutate a lumii'. Connor a descris-o pe Charlotte – căreia îi spunea Charl – ca fiind un paramedic promițător, iubit de toți cei care o cunoșteau. „Felul ei înflăcărat de a fi, în tot ce făcea, putea fi văzut și simțit ce toți cei din preajma ei. Numai ea ignora total faptul că se consuma enorm în munca ei, și asta o făcea atât de specială. Pentru alții poate că era doar o altă fată obișnuită, dar pentru noi era doza de veselie pe care o căutam adesea în serviciul de ambulanță, mai ales în aceste vremuri imprevizibile', a mai spus colegul ei. Connor a inițiat o strângere de fonduri și a adunat peste 10.000 de lire sterline pentru a ajuta familia fetei, „mai ales că din cauza pandemiei nu vom putea participa la înmormântare'. Mesajul de despărțire al colegilor a fost scurt și emoționant: „Odihnește-te, Charl!'

foto: https://www.devonlive.com

Citeste și:

Pandemia a scos tot ce-i mai bun din oameni: o mamă singură, operată pe creier, a devenit voluntar într-un spital Covid

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate