O tânără a arătat lumii întregi cum se rade pe față. Care e motivul

femeie care se rade pe fata

Excesul de păr de pe față este un subiect tabu, pe care multe femei îl evită. Dar o tânără de 26 de ani din Australia a avut curajul să posteze pe Facebook imaginile de mai jos. Scopul ei? Să le arate altor femei care suferă de aceeași boală că nu sunt singure.

Tânăra curajoasă se numește Tina, iar mesajul postat de ea pe Facebook este unul foarte puternic. Speră ca el să ajungă la toate femeile care suferă de sindromul ovarelor polichistice. Această boală este provocată de o dereglare hormonală și provoacă, printre alte, creșterea excesivă a părului pe corp.

Iată mesajul postat de Tina pe rețeaua de socializare.

'Bună, numele meu este Tina și sufăr de sindromul ovarelor polichistice. Din această cauză sufăr de depresie, anxietate, infertilitate, dereglări hormonale, balonare, dureri de burtă, acnee, chisturi ovariene, mă îngraș foarte ușor și am risc crescut de cancer. Pe lângă toate acestea am și mult păr pe față, din cauza bolii.

Știți cât de rău te simți când ai păr pe față? Întotdeauna am fost complexată din cauza asta, dar vreau să public pozele astea ca să afle cât mai multe femei despre această boală și felul cum îți poate afecta viața. Mai ales că sunt multe femei care nu au fost diagnosticate încă.

cura de slabire

Dacă vedeți o femeie care e grăsuță, are părul rar sau are păr pe față, NU JUDECAȚI.

Nu știți niciodată prin ce trece o persoană și nu e corect să spuneți că suntem leneșe sau neîngrijite fără să ne știți povestea. E normal să judecăm oamenii după felul cum arată, dar nu uitați că fiecare duce propria lui luptă și nu o puteți înțelege decât dacă faceți efortul de a asculta.

Dacă credeți că suferiți de sindromul ovarelor polichistice, vă rog să nu vă temeți și să nu neglijați să mergeți la medic. Este o luptă grea, dar cu cât descoperiți mai devreme această boală, cu atât mai repede puteți începe tratamentul ca să o țineți sub control.'

Tina este cunoscută printre adepții vieții sănătoase din Australia pentru că în ultimii ani a reușit să slăbească multe kilograme. Lupta ei cu excesul de grăsime este descrisă pe pagina de Facebook Fight Against Fat, unde Tina explică celor interesați de diete că nu există nicio cură magică. În ciuda bolii care o predispune la îngrășare, fata a reușit să slăbească numai printr-o dietă sănătoasă și prin mișcare.

femeie care bea ceai

Foto: Facebook / Tina Beznec

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate