O românca i-a cucerit pe italieni. Are zeci de roluri în producțiile din ”Cizmă”

Ana Caterina Morariu

Ana Caterina Morariu, o româncă de 37 de ani, i-a cucerit pe italieni nu doar grație frumuseții sale, ci și datorită calităților actoricești pe care le are.

Pentru români, numele Ana Caterina Morariu nu spune mare lucru, dar printer italieni acesta are rezonanță. Asta, deoarece românca născută la Cluj este una dintre cele mai prețuite actrițe din Cizmă, având la activ roluri în zeci de producții, artistice sau seriale.

Presa din Italia o descria drept o revelație, încă de acum câțiva ani:

„Cu ochi pătrunzători, buze senzuale şi acel farmec est european'

Unul dintre rolurile Caterinei Morariu cele mai iubite de către telespectatorii din Peninsulă este, fără îndoială, cel în care actrița a interpretat rolul comisarului adjunct Lara Colombo din serialul pentru televiziune „Squadra Antimafia', un film care i-a dat foarte multe satisfacții, dar la care a trebuit să renunțe pentru a încerca noi experiențe de lucru, notează rotalianul.com.

De când era copilă, Caterina a demonstrat o pasiune pentru actorie și astfel, urmându-și vocația, în 2002 a obținut diploma Centrului experimental de cinematografie din Roma.

Vezi pozele

În ciuda faptului că a petrecut cea mai mare parte a vieții sale în Italia, Ana Caterina Morariu este din România iar mama sa, Marineta Rodica Rotaru, este o faimoasă balerină de muzică clasică ce a decis să se mute în Italia cu fiica sa când aceasta era doar o fetiță și avea șase ani.

Cu mama ei, Ana Caterina Morariu are o legătură specială, așa cum ea a explicat ea însăși într-un interviu acordat revistei Grazia:

„Mama și-a abandonat cariera pentru a mă crește pe mine și pe cei doi frați ai mei. Ea este cea care m-a învățat să am încredere în mine și să merg mereu înainte fără a răspunde la provocări. Vorbesc cu ea despre orice, de multe ori avem păreri contradictorii dar ea rămâne punctul meu de referință, așa cum au fost bunica și străbunica mea. După despărțirea părinților mei, am fost practic crescută de către femeile din familie'.

Printre producţiile în care s-a făcut remarcată Ana, pot fi menţionate: Un attimo sospesi (2008), „War and Peace' (2007), La sacra famiglia (2006), „Les rois maudits' (2005), Le cinque giornate di Milano (2004), „La tassinara' (2004), Chi ci ferma più (2004).

Sursa foto: rotalianul.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate