O româncă a filmat alături de Bear Grylls. A mâncat măduva din membrele unui elan în putrefacție

Tatiana Maslany, vedeta din „She-Hulk”, aproape că a început să plângă după ce și-a învins frica de înălțime și de frig cu ajutorul lui Bear Grylls. Actrița face pe dura în serial, dar cele mai mari provocări ale sale de până acum ar putea fi confruntarea cu niște fobii adânc înrădăcinate.

Actrița Tatiana Maslany a interpretat câteva personaje destul de dure în seriale de succes precum Orphan Black și She-Hulk: Attorney at Law, dar se pare că în viața reală are câteva frici majore pe care a reușit să le înfrunte în timpul emisiunii „Running Wild cu Bear Grylls: The Challenge'.

Gazda Grylls a invitat-o pe Maslany în Munții Laramie din Wyoming în timpul iernii pentru ceea ce a fost o aventură cu suișuri și coborâșuri – la propriu. Și a început prin a coborî pe o stâncă de 150 de metri. Imediat, Maslany a avut rezervele ei.

„Este atât de abruptă, încât nici măcar nu pot vedea unde se termină. Iar eu am o frică ușoară spre moderată spre maximă de înălțime. Așa că va fi foarte distractiv”, a spus ea cu un râs nervos.

Actrița și-a reiterat teama de înălțime și a recunoscut că i se înmuiaseră picioarele înainte de a se hotărî în cele din urmă să se arunce peste margine. Încet și constant, ea a coborât, cu comentarii din partea lui Grylls de-a lungul drumului, precum “uită-te în jos” și “arăți ca o profesionistă”.

Maslany a rămas fără cuvinte pentru o clipă după ce a ajuns jos, iar apoi Grylls a întrebat-o despre picioarele ei.

„Mai degrabă o coloană vertebrală de jeleu în acest moment. A fost o nebunie”, a spus Maslany, adăugând ulterior: „Mă simt exaltată și s-ar putea să plâng în două secunde, pentru că… sunt pe valul acestei emoții. Mă simt foarte mândră. A fost super amuzant”.

Și în timp ce Maslany se simțea bine în pielea ei, Grylls a fost impresionat și din punctul său de vedere.

„Pentru Tatiana să facă asta ca prima ei coborâre în rapel, cineva care se teme de înălțime, respect”, a spus el. „Nu e de mirare că în partea de jos este un pic de emoție, de aceea sălbăticia este frumoasă. Ne scutură ca pe niște păpuși de cârpe, dar ne lasă zâmbind la final. Este magic”.

Mai târziu, după ce a scos măduva osoasă din membrele unui elan în putrefacție pentru cina din acea seară, Grylls i-a dat vestea lui Maslany că va trebui să fie scufundată în apă rece ca gheața a doua zi înainte de a putea fi extrasă din locul respectiv. Și după ce a exersat doar cu mâna în apă rece ca gheața, Maslany a fost oarecum ezitantă.

“A fost cu siguranță un moment în care mi-am zis: „O să mă retrag aici”. Așa că mă sperii pentru mâine, trebuie să fiu sincer. Uh, cu totul alt nivel de teamă”, a spus ea.

Maslany a recunoscut mai târziu – în timp ce măduva osoasă se afla la fiert – că, pe lângă înălțimi, îi este teamă și de frig și de a se îmbolnăvi și de a vomita, de aici și motivul pentru care nu era nici ea super încântată de măduva osoasă.

Dar Maslany și-a mâncat cina și, când a venit timpul să facă scufundarea în apă rece a doua zi, era pregătită. După ce a intrat în apă, reflexul ei de gâfâială a preluat rapid controlul, iar Grylls a fost acolo pentru a o ajuta să îl țină sub control. După câteva momente, a fost timpul să iasă din nou și să se usuce – ea a reușit.

“Sunt total entuziasmată”, a declarat Maslany după aceea. “Eram într-o stare diferită în corpul meu decât am mai experimentat vreodată. Și să ai această, ca și cum, euforie după aceea este uimitor.”

Grylls a spus că abilitatea ei de a face cascadoria de supraviețuire a fost “uimitoare” și s-a bucurat să vadă că a preluat câteva lecții pe care să le ia cu ea în lumea reală.

“A învățat acel lucru vital, că singura modalitate de a trece peste lucrurile de care ne este frică în viață este să le facem”, a spus Grylls. „Aceasta este adevărata ei superputere”.

Maslany a fost acolo pentru a-și înfrunta câteva dintre temeri și a ajuns să se confrunte cu un elan mort și în putrefacție pe versantul muntelui. După ce a văzut că țesuturile moi și organele fuseseră de mult mâncate de un alt animal sau putreziseră, Grylls a reușit să spargă câteva oase cu o piatră și să extragă măduva osoasă a elanului. El a numit-o “probabil cea mai nutritivă parte a animalului”.

Când a venit momentul să savureze acest deliciu culinar, Grylls a fiert niște măduvă osoasă în apă și s-a oferit să ia prima înghițitură. El a recunoscut că are un gust de “mai mult timp” și că este “puțin cam la limită” în ceea ce privește prospețimea, dar că este în regulă pentru că a fost fiartă.

Apoi a fost rândul lui Maslany, foarte puțin liniștită, să ia un pahar, ceea ce a făcut cu părere de rău, potrivit yahoo.com.

„Am avut emoții să-l beau, pentru că nu-mi place să gust lucruri care sunt poate putrede”, a spus Maslany. “A fost destul de nespectaculos”.

Running Wild with Bear Grylls se poate vedea în fiecare duminică, de la ora 21, pe National Geographic.

Tatiana Maslany s-a născut în Canada, având bunici care au emigrat din România.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete