O recunoști? Cine este cântăreața celebră din imagine?

Céline Dion s-a născut în Charlemagne, Quebec, la 24 de km de Montreal, Canada, ca al 14-lea și ultimul copil al cuplului format din Therese și Adhemar Dion. Tatăl ei s-a stins din viață în anul 2003, iar mama anul acesta.

Ai recunoscut-o? Céline Dion este cântăreața din imagine!

Deși a crescut cu puțin, de-a lungul carierei, artista a mărturisit că a avut o copilărie frumoasă în care muzica a jucat încă de la început un rol important. Mai mult decât atât, numele i-a fost ales după melodia Céline a solistului francez Hugues Aufray.

La doar 12 ani, alături de mama și de unul dintre frații ei, Céline compune prima ei piesă, Ce n’était qu’un rêve. Ulterior, fratele ei trimite înregistrarea managerului René Angélil, iar restul este istorie.

Povestea de dragoste dintre Céline Dion și managerul ei René Angélil

Céline a fost căsătorită timp de 22 de ani cu René Angélil înainte ca bărbatul să piardă lupta cu cancerul în anul 2016.

Cei doi s-au cunoscut în anul 1980, după ce unul dintre frații cântăreței i-a trimis managerului o casetă cu ea cântând. Céline a fost invitată apoi la o audiție în Quebec.

Artista avea 12 ani, iar managerul 38. Cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie fastuoasă în 1994, la Basilica Notre-Dame din Montreal. În 1998, lumea celor doi s-a prăbușit odată ce managerul a aflat că suferă de cancer.

Deși avea o carieră în plină ascensiune, artista a decis să facă un pas înapoi și să-i fie alături soțului ei. În anul 2000, cuplul a celebrat vindecarea bărbatului.

După multe încercări eșuate, cuplul a binevenit pe lume un fiu în anul 2001. Nouă ani mai târziu, în 2010, cuplul a mai binevenit doi fii, gemenii Nelson Mandela și Edd Marnay.

În 2013, soarele a apus din nou în viața celor doi, managerul fiind diagnosticat pentru a doua oară cu cancer. René Angélil s-a stins din viață pe 14 ianuarie 2016, după o curajoasă luptă cu o boală cruntă.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Problemele de sănătate au împiedicat-o pe Anca Serea să fie alături de fiica ei Sarah în ziua în care a împlinit 13 ani

Raluca Zenga, primele declarații despre divorț: „Având în vedere că presa din România ne dă deja despărțiți … vreau să”

Randi, urmărit de o fană înfocată! „Neobișnuit până la ciudat e acel moment când …”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete