O nouă teorie legată de moartea lui Elvis Presley. Celebrul cântăreț nu ar fi murit în anul 1977

Moartea fulgerătoare a lui Elvis Presley i-a șocat pe fanii îndrăgitului cântăreț, iar pentru că totul s-a întâmplat într-un timp foarte scurt, nu puțini sunt cei care au ajuns să nege ideea morții celui cunoscut ca fiind Regele Rock ‘n’ Roll. De-a lungul timpului au apărut o mulțime de ipoteze legate de dispariția cântărețului, iar acum, o nouă teorie legată de moartea lui Elvis Presley a făcut înconjurul lumii. 

Oboseala acumulată în timpul turneelor și stresul i-au fost fatale lui Elvis Presley. Pentru a face față programului solicitant, cântărețul obișnuia să ia diverse pastile energizante. În august 1977, Elvis este găsit mort, cântărețul suferind un infarct miocardic. Cu toate că aceasta a fost cauza oficială a morții, o mulțime de persoane au avut îndoieli legate de acest subiect, iar toate acestea au fost alimentate de diferite teorii care încercau să găsească o explicație pentru dispariția cântărețului.

O nouă teorie legată de moartea lui Elvis Presley

O nouă teorie legată de moartea lui Elvis Presley spune că celebrul cântăreț nu ar fi murit în anul 1977. Mai exact, acesta și-ar fi semnat propriul certificat de deces. Un specialist a analizat certificatul și afirmă că scrisul seamănă cu cel al celebrului cântăreț. Astfel, apare ipoteza potrivit căreia Elvis și-a falsificat propria moarte. Într-o scrisoare din 1970, Elvis Presley i-a cerut președintelui Nixon să îl facă agent federal, iar la final s-a semnat.

Gail Giorgio, au autor american, a intrat în posesia scrisorii și a trimis-o alături de certificatul de deces și de două rapoarte medicale grafologului Paul Weist pentru a le examina. În urma analizei, Paul Weist a descoperit că ambele documente au fost semnate de aceeași persoană, scrisul fiind identic.

“Am examinat cele două documente măsurând înclinarea scrisului, spațiul dintre litere și cuvinte. M-am uitat, de asemenea, la mărimea literelor și la forma literelor. Am făcut fotocopii transparente, așezându-le unele peste celelalte pentru o comparație exact. Rezultatul analizei mele a fost că forma și mărimea literelor a fost aceeași pe ambele documente. În opinia mea, aceeași persoană care i-a scris președintelui Nixon scrisoarea a scris și certificatul de deces și raportul medical al lui Elvis Presley.”, a spus Paul Weist, potrivit thesun.co.uk.

Foarte multe persoane consideră că Elvis Presley este încă în viață, ba mai mult, o lungă perioadă de timp s-a crezut că Regele Rock ‘n’ Roll chiar ar locui pe o insulă. Alte teorii susțin că Elvis Presley și-a înscenat propria moarte pentru a duce o viață normală, departe de ochii publicului.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Elvis Presley.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Rowan Atkinson renunță la actorie. Motivul pentru care actorul a luat această decizie radicală

Alimentul care o ajută pe Sorana Darclee să își mențină silueta. Îl consumă în fiecare dimineață și așa a reușit să scape de kilogramele în plus

Cum vede Laura Cosoi fericirea: Vede Dumnezeu că ne străduim!'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete