O nouă întâlnire #povestiurbane la Veranda: TOTUL DESPRE ACIDUL HIALURONIC


Am invitat cititoarele Avantaje la o dezbatere din seria evenimentelor #povestiurbane legată de frumusețea chipului: cât de important este să cunoaștem din timp micile sau marile schimbări ale chipului nostru și în ce măsură le putem preveni?

Pentru că după euforia primei tinereți, noi, femeile, realizăm cu înțelepciune că semnele timpului nu pot fi oprite de pe față. Există, însă, soluții pentru o traversare blândă a perioadelor din viața noastră. Printre ele, la loc de cinste, stă așezat și acidul hialuronic. Din păcate, deși în structura pielii noastre există cantități suficiente de acid hialuronic, el nu se poate conserva în țesuturi pentru mult timp. Iată de ce Andra Șumandea specialistul Gerovital a prezentat în cadrul întâlnirii #poveștiurbane un produs de top: Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution – Produsul nr. 1* în România, pe categoria Îngrijirea feței, segmentul  Antirid.

Vezi pozele

 

Întâlnirea de la Veranda Mall a fost un prilej de mare bucurie de a împărtăși cu cititoarele din comunitatea Avantaje impresiile legate de produsele Gerovital, iar invitata specială, doamna doctor Ina Petrescu a răspuns pe larg la întrebările doamnelor prezente la eveniment.

Și când odată cu trecerea timpului vedem cum țesuturile pielii încep să-și schimbe tonusul și au gravitație proprie, sigur că ne punem întrebări, acceptăm sfaturi și impresii și ne informăm despre toate produsele care ne pot ajuta să trecem cu grație peste toate schimbările pe care timpul le aduce pe fața noastră.

Mai multe poze de le eveniment, în albumul foto de AICI

Foto: Vlad Chirea

Operator imagine: Alexandru Grigore

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete