O noua gama Harpic Max pentru curatenie in toaleta ta

O noua gama Harpic Max pentru curatenie in toaleta ta
Uncategorized

Vasul de toaleta este unul din locurile din casa pentru a carui curatenie petreci mult timp si depui mult efort.

Pentru a scapa de microbi trebuie in primul rand sa curatati piatra din toaleta in care acestia se dezvolta, ceea ce un produs obisnuit de curatat toaleta nu face. Reckitt Benckiser vine in ajutorul vostru cu o gama noua de produse – Harpic Max-Gel si Harpic Max-Bloc pentru curatarea vasului de toaleta.

Noul gel de curatare a vasului de toaleta Harpic Max patrunde si dizolva cele mai dificile depuneri de piatra, eliminand chiar si germenii din aceste depuneri. Gelul acopera vasul de toaleta, ramane pe acesta si ajunge pana si sub marginile lui eliminand depunerile de piatra, cele mai dificile pete si microbii. Este mult mai mult decat un simplu dezinfectant! Harpic Max ofera igiena si prospetime de durata toaletei tale.

Harpic Max-Gel pentru curatarea vasului de toaleta este disponibil in magazinele din Romania in trei variante: Harpic Max Original; Harpic Max Spring Power; Harpic Max Citrus.

Harpic Max-Bloc este un mix de gel si bloc solid pentru curatare si improspatare maxima continua. Harpic Max-Bloc este de 2 ori mai lung decat un produs obisnuit de curatat toaleta de tip bloc, asigurand o suprafata de curatare maxima si parfum de durata. Flexibil si discret noul Harpic Max-Bloc se fixeaza usor sub marginea vasului de toaleta curatand si improspatand pana la 4 saptamani.

Harpic Max-Bloc este prezent pe piata romaneasca in variantele: Harpic Max Pine, Harpic Max Marine, Harpic Max Citrus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din