O mămică a născut fetițe gemene în zile diferite și ani diferiți

Bebelușii sunt o minune a vieții, care ne îmbunătățesc viața și ne fac să fim recunoscători pentru această binecuvântare. Ei aduc o gamă largă de emoții în viața noastră și cu siguranță îi vor ține ocupați pe părinți. Acest lucru contează de două ori dacă o mamă naște gemeni, deoarece primește două vieți în același timp. Iată un cuplu care a început o aventură inedită alături de fetițele lor gemene speciale.

Kali și Cliff Scott au fost binecuvântați cu fetițele lor, dar adevăratul miracol a fost primirea lor la câteva minute distanță, chiar în zorii Anului Nou. Micuțele au sosit pe neașteptate. Chiar dacă se pregăteau să le vadă foarte curând, Kali a intrat în travaliu în cel mai imprevizibil moment. Annie și Effie au sosit cu aproximativ o săptămână și jumătate mai devreme, dar „totul a decurs destul de bine”, potrivit mamei, scrie Bright Side și „amândouă au venit pe lume sănătoase și cântărind 2,5 kilograme”.

Fetițele gemene s-au născut în ani diferiți

Pentru cuplu, cel mai remarcabil aspect al poveștii lor nu a fost faptul că fetele s-au născut înainte de termen sau că au venit în noaptea de Revelion 2022. Evenimentul neprevăzut a fost faptul că micuțele s-au născut în ani și zile diferite, ceea ce nu este deloc obișnuit.

Nașterea fetelor a fost un moment decisiv. Annie Jo s-a născut la ora 23:55 în noaptea de Anul Nou, ceea ce a făcut-o ultimul copil al anului născut la Texas Health Presbyterian Hospital, Denton. Apoi, la doar câteva minute mai târziu, puțin după miezul nopții, Effie Rose, a venit pe lume la ora 00:01, devenind primul copil născut la spital în 2023.

323556880_1207555653178071_8685341004653056935_nSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Îmi place”, a declarat proaspăta mămică la scurt timp după ce le-a născut pe fete. „Cred că este hilar și pur și simplu super amuzant”, a adăugat ea mai târziu. Annie și Effie au ajuns pe pământ în cel mai neconvențional și spectaculos mod, oferind bucurie nu doar familiei lor, ci și echipei medicale care a fost prezentă pentru a sărbători nașterea lor și începutul noului an.

Odată ce povestea lor a devenit virală, proaspăta mămică a mărturisit că s-a gândit înainte de a avea copilașii cum ar fi dacă s-ar naște astfel.

„S-a dovedit că era o posibilitate mai mare decât ne-am dat seama”, a mai spus mămica gemenelor, mai scrie sursa citată anterior.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate