O mai țineți minte pe Irina, „fata cu codițe”, din trupa A.S.I.A? Cum arată și unde locuiește acum?

O mai țineți minte pe Irina, „fata cu codițe”, din trupa A.S.I.A? Cum arată și unde locuiește acum?

Acum 20 de ani, în toate discotecile se auzeau hit-urile celor patru fete din trupa A.S.I.A. Irina Nicolae a părăsit trupa în 2005 și s-a mutat alături de soțul ei în afara țării. Ea s-a făcut remarcată datorită calităților sale muzicale, dar și a frumuseții ei.

În prezent, nu mai poartă codițe, însă timpul pare că nu și-a pus amprenta pe înfățișarea ei, deoarece Irina arată impecabil și este mândra posesoare a unui corp de invidiat, deși în urmă cu trei ani a devenit mămică.

Într-un interviu acordat celor de la okmagazine.ro, Irina a povestit ce a însemnat anul 2020 pentru ea și pentru familia ei.

„Paradoxal, pentru mine a fost un an bun. Familia a fost şi rămâne prioritate în viaţa mea şi, deşi petreceam şi înainte mult timp împreună, acum am reuşit să ne bucurăm mai mult unii de alţii”, a declarat Irina Nicolae.

Fosta membră a trupei A.S.I.A locuiește împreună cu soțul ei, omul de afaceri Marius Vizer, foarte aproape de România, mai exact în Ungaria, la Budapesta.

„Oamenii respectă regulile [în Budapesta], pentru că şi politicul respectă omul de rând. În afara faptului că nu am mai călătorit ca în anii trecuţi, viaţa mea a fost la fel de plină', a mai spus vedeta referitor la anul pandemic.

Cât despre preocupările sale, Irina, în vârstă de 42 de ani, se ocupă de familie, dar și de dezvoltarea sa personală. S-a înscris la cursuri de limba germană și lucrează ca designer de interior.

„Am decis să îmi folosesc constructiv puţinul timp liber rămas şi să investesc în educaţia mea, aşa că m-am reîntors pe băncile şcolii, dacă pot spune aşa: am început să studiez limba germană şi, în plus, lucrez pe partea de design interior în câteva proiecte. Visele mele nu se opresc aici, aştept doar să îmi eliberez puţin timpul ca să mă pot implică 100% în următoarele proiecte. Până atunci învăţ, ca să fiu pregătită atunci când va fi momentul potrivit să demarez', a povestit Irina Nicolae.

Melodiile trupei A.S.I.A se aud și azi, iar nostalgicii anilor 2000 își amintesc cu drag versurile melodiilor „Dă-mi nopțile înapoi', „Sună periculos' și „Garsoniera ta'. Nici Irina nu a uitat momentele de atunci, motiv pentru care, anul trecut, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înființarea trupei, Irina Nicolae le-a transmis un mesaj emoționant fostelor colege de trupă.

„La mulți ani, dragele mele! La mulți ani, A.S.I.A.!!! Azi am împlinit 20 de ani plini de emoție, muzică și iubire! Suntem și vom fi întotdeauna un întreg! Vă mulțumesc pentru toate emoțiile trăite alături de voi, pentru toate lacrimile de bucurie, pentru tot ceea ce am realizat împreună! Love you, girls!'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete