O femeie susține că a fost la un pas de moarte după o operație estetică ieftină: „Primești ceea ce plătești.” Imagini ȘOCANTE

O femeie susține că a fost lăsată să se lupte pentru viața ei după o operație estetică ratată în Turcia.

Tracy Marriott, în vârstă de 45 de ani, a zburat la Istanbul pentru o operație de remodelare a abdomenului și de refacere a sânilor, după ce prietenii ei i-au recomandat un chirurg acceptabil la preț.

Mama a trei copii, din Eastbourne, East Sussex, Anglia, a sperat că intervenția la preț redus îi va îmbunătăți încrederea în sine, dar în schimb s-a ales cu rezultate șocante. În urma intervenției chirurgicale, Tracy a rămas cu o infecție pulmonară care i-a pus viața în pericol, precum și cu găuri mari în sâni și o cicatrice uriașă pe abdomen.

Femeia își împărtășește povestea pentru a-i avertiza pe cei care se gândesc la operații estetice ieftine în străinătate să cerceteze mai întâi clinica.

„După operație, am fost destul de mult fără putere și am crezut că o să mor. Intervenția a fost ceva ce mi-am dorit întotdeauna. Aveam o burtă puțin lăsată după ce am avut trei copii și am vrut o abdominoplastie, precum și o operație la sâni. După ce am făcut multe cercetări, câțiva prieteni mi-au recomandat același chirurg din Turcia. Prețul a fost cel care mi-a influențat decizia mai mult decât orice.

Operația combinată a costat 6.151 de dolari, iar planul era să zbor până acolo și să stau în spital timp de cinci zile, dar a trebuit să rezerv un zbor suplimentar pentru că nu mă simțeam bine. Soțul meu a zburat și el pentru a mă ajuta să mă întorc acasă.

După operație, aveam dureri mari și probleme de respirație. Nu mi s-a spus prea multe despre ce mi se întâmplă și nici măcar nu avusesem ocazia să văd rezultatul operației mele. Aveam dureri foarte mari și, într-o zi, m-au dus pe scaunul cu rotile pentru un fel de radiografie fără să-mi explice ce se întâmpla cu sănătatea mea, în afară de faptul că aveam un nivel anormal al valorilor sanguine.

Simțeam că mor și că nu voi reuși să mă întorc acasă la ei. Mama m-a sunat video în timp ce eram în spital și mi-a spus că abia mă recunoștea, atât de rău arătam', a povestit mama care și-a dorit să arate mai bine, potrivit The Sun.

BOTCHED BOOB JOBSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Intervenția făcută de femeie a ajutat-o să scadă aproximativ patru mărimi la haine, însă nu era pregătită pentru consecințele îngrozitoare. Când a ajuns în Anglia a mers la camera de gardă, iar medicii de acolo erau șocați când au văzut-o pe tânăra femeie și de cum arătau cusăturile. Mai mult decât atât, aceștia i-au spus că a avut o infecție pulmonară.

După ce a trecut prin acest calvar, Tracy a reușit să își repare intervenția în Belgia și spune că acum se simte mult mai bine. Acesta îi sfătuiește pe oameni să se documenteze foarte bine înainte de orice intervenție.

„Cred că zicala este adevărată, primești ceea ce plătești”, a adăugat Tracy Marriott.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate