O femeie super sexy i-a captat atenția lui Pepe: „Dacă nu eram în post mă…”

O femeie super sexy i-a captat atenția lui Pepe: „Dacă nu eram în post mă…”

Pepe a fost profund marcat de divorțul de Raluca Pastramă, motiv pentru care o bună perioadă de timp a stat retras pentru a recăpăta puterea de a merge mai departe. Acum mai bine de o săptămână, cântărețul a declarat că este gata de o nouă viață și a mărturisit că i-a captat atenția o femeie pe care o cunoaște de foarte mulți ani.

În momentul anunțului separării de mama fetițelor lui, Pepe a declarat că vor divorța amiabil și civilizat la notar, însă lucrurile au luat o întorsătură nu tocmai bună, fapt ce i-a zdruncinat și mai tare sufletul.

Într-un final, el și Raluca au decis să se comporte ca doi oameni maturi, asumați și de dragul fiicelor lor să lase trecutul în urmă și să-și vadă de viață fiecare așa cum consideră, iar ei să rămână în relații bune. Ceea ce s-a și întâmplat. Fiind din nou burlac, Pepe a recunoscut că a comentat la o fotografie de pe Instagram a Biancăi Iordache.

Aceasta apare dezbrăcată acoperindu-și părțile intime doar cu mâinile, atrăgând astfel atenția mai multor bărbați, iar artistul i-a făcut câteva aluzii ușor „obraznice'.

„Dacă nu eram în post…mă uitam atent', a fost mesajul transmis de Pepe Biancăi Iordache.

Cum era de așteptat, sexoasa brunetă i-a răspuns imediat.

„Și dacă iei lupa nu vezi nimic. Așa că nu te obosi!', a fost replica Biancăi Iordache.

Pepe a declarat că o cunoaște de foarte mulți ani pe brunetă, au mai interacționat în trecut și sunt prieteni. Bineînțeles, a recunoscut faptul că trupul impecabil al acesteia l-a captivat, acesta fiind și motivul pentru care a comentat la postare.

„Am intrat în altă etapă, nu mai vreau să discut despre asta. Pe Bianca o știu cred că de 18 ani, era animatoare. Am zis că dacă nu era post mă uitam mai atent. Am dat mai departe. Eu n-aș da numai zoom, aș da mai mult.

Dacă nu eram în post, intra pe privat. Eu am mai vorbit cu ea, suntem prieteni. Știu că a fost prietenă cu cineva cunoscut, dar nu contează.', a spus Pepe, potrivit spynews.ro.

Foto: Instagram, Kanal D

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete