O femeie însărcinată a aflat că așteaptă DOUĂ perechi de gemeni. 1 caz la 70 milioane

O femeie care s-a luptat cu probleme de fertilitate a învins șansele de 70 de milioane la unu, rămânând însărcinată cu două perechi de gemeni identici.

Ashley Ness, în vârstă de 35 de ani, coafeză cu jumătate de normă, a rămas însărcinată cu iubitul ei, Val, în vârstă de 47 de ani, și a mers la un control în luna februarie.

Era încântată că așteaptă al doilea copil, ea mai având o fată, dar bucuria s-a transformat în șoc când Ashley a aflat că nu poartă în pântece unul, ci patru copii. Ca lucrurile să fie și mai ciudate, cei patru bebeluși nu erau cvadrupleți, ci mai degrabă două seturi de gemeni identici, doi băieți și două fete, un fenomen medical incredibil de rar.

Când Ashley a mers la ecografie, a spus că asistentei nu i-a venit să creadă ce vedea și a trebuit să caute pe Google pentru a vedea dacă avea dreptate.

Vorbind pentru Good Morning America, Ashley a spus: “Când a început prima dată scanarea, se uita la ecran și a scris: A, B, așa că m-am oprit, m-am uitat la ea și am zis: Stai, voi avea gemeni?.

Și ea a spus: Oh, nu știu.... O să ies puțin afară'.

doua-perechi-gemeni-identiciSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Când vestea sarcinii sale neobișnuite a fost confirmată, Ashley a spus că a simțit că va leșina, dar la scurt timp ea și Val, care are trei copii dintr-o relație anterioară, au devenit entuziasmați, scrie Mirror.

Ashley a spus că s-a luptat să rămână însărcinată, așa că vestea că poartă patru copii a fost ca un miracol. Cei patru micuți urmează să se nască în octombrie, dar medicii îi vor scoate prematur din cauza riscului de a naște patru copii pe cale naturală.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri