O femeie de 109 ani a dezvăluit secretul longevității: „Trebuie să mănânci asta în fiecare dimineaţă și să renunți la…”

O femeie de 109 ani a dezvăluit secretul longevității: „Trebuie să mănânci asta în fiecare dimineaţă și să renunți la…”

Jessie Gallan poate fi un exemplu pentru mulți oameni. Ea a trăit până la onorabila vârstă de 109 ani, un număr la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze. Jessie a fost oficial cea mai în vârstă femeie din Scoția.

Cu puțin timp înainte să moară, Jessie Gallan a dezvăluit care a fost secretul longevității sale, care este atât surprinzător, cât și amuzant.

Cum a reușit Jessie Gallan să trăiască până la 109 ani

Femeia a dezvăluit că dacă îți dorești să trăieşti mult şi sănătos trebuie să mănânci fiertură de ovăz în fiecare dimineaţă. De asemenea, un alt truc care a ajutat-o să trăiască atât de mult a fost renunțarea la bărbaţi. Jessie Gallan a recunoscut că secretul unei vieţi lungi este lipsa unui bărbat din viaţa sa şi a afirmat că „bărbaţii pur şi simplu produc mai multe probleme decât să fie un sprijin'.

Jessie a fost toată viaţa ei o femeie independentă, a muncit din greu încă din adolescență şi a plecat de acasă când avea doar 13 ani, conform feminis.ro.  Cu toate acestea, ea a continuat să muncească toată viaţa şi nu s-a căsătorit niciodată.

Asistenta care a îngrijit-o în ultimii ani de viaţă a povestit despre ea ca era efectiv minunată, în ciuda vârstei înaintate pe care o avea. Jessie Gallan a fost mereu plină de viaţă și vitalitate, nu putea să stea locului o clipă, iar în tinereţe îşi luase foarte puţine concedii.

Foto: Captură Youtube

Mihaela Tudor

Citește și:

Cel mai bătrân om din lume a trăit până la 148 de ani! A fost un român

Secretele longevității, destăinuite de cea mai bătrână femeie din lume

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber