O femeie care s-a operat în Turcia de bypass gastric „nu se mai poate opri din slăbit”

O operație de bypass gastric realizată în Turcia s-a terminat prost… pacienta, fericită că slăbește vertiginos, a ajuns astăzi piele și os și se teme pentru sănătatea ei. Practic, femeia nu se mai oprește din slăbit.

“Am fost în Turcia pentru o soluție ieftină de slăbit, dar acum sunt îngrozită și sunt disperată după ajutor!”

Tracey Hutchinson, în vârstă de 52 de ani, cântărea 100 de kilograme înainte de operația de micșorare a stomacului pe care a făcut-o în Turcia – acum este „piele și oase' și își face griji pentru sănătatea ei.

Femeia este mamă a doi copii, locuiește în Washington și plănuise inițial să facă un bypass gastric în Marea Britanie. Dar, după ce a stat trei ani pe lista de așteptare pentru bypass gastric, s-a decis că va face până la urmă o intervenție de balon gastric.

Tracey, care deține propria afacere, a spus: „Așteptam de trei ani ca Serviciul Național de Sănătate să-mi aprobe operația de bypass gastric. Greutatea mea a însemnat o presiune periculoasă în jurul creierului, dar tot ce mi-au oferit a fost acest balon gastric. Am dat jos câteva kilograme după introducerea lui, dar de îndată ce balonul a fost scos, l-am pus la loc.”

Frustrată, Tracey a decis apoi să facă un bypass gastric în străinătate și a călătorit în Turcia la începutul anului trecut.

S-a declarat mulțumită de operație, de îngrijirea ulterioară pe care a primit-o – precum și de preț.

„Operația a decurs fără probleme și apoi am fost cazată într-un hotel frumos. Când m-am întors acasă, am început imediat să văd rezultate'. Și-a amintit Tracey: „Am slăbit atât de mult la început. Nu-mi venea să cred'.

Până în iunie 2022, femeia a atins „greutatea visată de 50 de kilograme' – și s-a simțit grozav în ziua nunții ei. Dar, după căsătorie, Tracey a început să devină îngrijorată că pierdea kilograme fără oprire…

„După ce am ajuns la dimensiunea mea perfectă, nu m-am putut opri', a explicat Tracey. — Și acum am trecut de la o extremă la alta.

După nunta ei, femeia a devenit treptat din ce în ce mai subțire – acum descriindu-se ca fiind „piele și oase'. În prezent este periculos de subponderală.

Chirurgul ei din Turcia i-a sugerat să ia Imodium pentru a o opri să meargă la toaletă, astfel încât să poată lua în greutate, a susținut ea.

Fiind foarte speriată a decis să vorbească și să ceară ajutor: „Sunt în punctul în care nu sunt sigură cât de multe kilograme mai pot pierde. Sper să mă ajute cineva care îmi citește povestea, deoarece nu am idei despre cum să opresc asta. Este terifiant'.

Analizând cazul, Serviciul Național de Sănătate a făcut o evaluare detaliată asupra situației lui Tracey și au concluzionat că operația de bypass gastric din Turcia nu era în interesul ei.

Specialiștii au declarat: „Orice formă de intervenție chirurgicală de slăbire este o operație majoră. Cazul trebuie să fie analizat cu mare atenție de către o echipă de profesioniști din domeniul sănătății, în conformitate cu îndrumările naționale. Pacienții trebuie să treacă printr-o serie de verificări pentru a se asigura că operația este opțiunea potrivită pentru ei. Acest lucru include un control complet al sănătății, consiliere și sprijin, și angajamentul de a pierde în greutate înainte de a putea avea loc orice procedură. Pentru unii oameni, intervenția chirurgicală nu va fi în interesul lor. Acesta este de obicei cazul în care riscurile operației depășesc beneficiile potențiale. Multor persoane li se vor oferi tratamente alternative…”

„Am observat o creștere a numărului de pacienți care au avut complicații de la operații în străinătate. Recomandăm cu tărie oricui care se gândește să călătorească în străinătate pentru îngrijire privată să-și cerceteze cu atenție opțiunile și să înțeleagă riscurile implicate'.

Motivul pentru care primăvara cade părul în exces

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sanatate