O femeie a vândut pătuțul bebelușului ei care s-a născut mort. Câteva zile mai târziu, cumpărătorul i-a făcut un cadou neașteptat

Cea mai mare bucurie a unei femei este să aducă pe lume un copil. Cea mai mare durere este să-și vadă copilul mort. Valerie Watts, o americancă din Minnesota, aștepta cu nerăbdare să-și strângă în brațe bebelușul. Totul era pregătit să-l primească pe Noah, dar micuțul avea să nu-și cunoască locuința.

Conform www.dailymail.co.uk, femeia a aflat, în luna a noua de sarcină, că fătul din pântecele ei este mort.  Valerie a fost devastată de veste și a căzut într-o depresie profundă.

O femeie a vândut pătuțul bebelușului ei care s-a născut mort

Totuși, aproape un an, tânăra n-a avut puterea să se atingă de lucrurile din camera pe care i-o pregătise bebelușului. La capătul unui an, Valerie a decis să vândă obiectele de care ar fi trebuit să se folosească micuțul și care îi aminteau constant de el.

Leagănul bebelușului a fost imediat achiziționat de Gerald Kumpula. Acesta nu știa nimic despre tragedia femeii, el presupunând doar că tânăra i-a vândut leagănul doar pentru că bebelușul ei crescuse și nu mai avea nevoie de el.

 

În momentul în care s-a dus să achiziționeze leagănul, bărbatul a mers însoțit de soția lui. Aceasta a vorbit puțin cu Valerie și a aflat drama pe care o suferise. Ajunși acasă, femeia i-a povestit soțului ei despre moartea bebelușului lui Valerie. În acel moment, Gerald a înțeles cât de important era pentru Valerie obiectul pe care tocmai îl cumpărase.

Cumpărătorul a decis să-i înapoieze leagănul, dar… sub o altă formă

Totodată, bărbatul a înțeles că acel leagăn i-ar fi provocat multă durere lui Valerie dacă l-ar fi păstrat în această formă. Prin urmare, a decis să-i dea o altă formă și să i-l înapoieze femeii. Gerald a transformat leagănul într-un scaun frumos pe care să-l folosească Valerie, astfel încât amintirea bebelușului ei să rămână mereu vie, dar să nu doară atât de tare.

La o săptămână după ce a transformat leagănul în scaun, bărbatul s-a întors la Valerie. Leagănul pe care femeia nu l-a putut folosi și care era o amintire dureroasă a lui Noah devenise acum un scaun elegant, care avea să rămână pentru totdeauna în casa ei.

Valerie a fost extrem de impresionată de acest gest și a primit cadoul cu lacrimi în ochi.

Citeste si

După ce s-a luptat cu oboseala cronică, pierderile de memorie și căderea părului, o femeie a descoperit că un lucru din casă o otrăvea. Ce îi punea sănătatea în pericol?

A devenit dependentă de bronz, dar nu solarul este secretul ei. Este incredibil ce face această tânără pentru a arăta așa

Sursă foto: capturi YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Povesti adevarate