O cunoscută jurnalistă, criticată că poartă rochii mult prea mulate pentru silueta ei de femeie gravidă. Reacția ei este fabuloasă

Daniela Prepeliuc

Daniela Prepeliuc este o jurnalistă de origine română care prezintă rubrica Meteo la postul de televiziune belgian RTBF. Jurnalista a ales să meargă la serviciu până aproape de ziua în care urma să devină mămică. Acest lucru, însă, nu a fost pe gustul unor telespectatori, care au criticat-o că este “prea însărcinată” pentru ținutele pe care le îmbracă.

Cum poate să apară live în asemenea ţinute? Suntem şocaţi! Mi se pare că e o formă de voaiorism, i se vede toată burta, „E bine să fii gravidă şi să afişezi asta pe un ecran mic, dar ce face ea e ridicol. Ar fi bine să-şi aleagă hainele cu mai mult bun simţ, „Sincer, ar trebui să vă revizuiţi garderoba foarte neatrăgătoare. Sarcina este un lucru frumos, dar în acest caz este prea mult!, au fost doar câteva dintre comentariile celor indignați de apariția Danielei.

Reacțiile internauților vizavi de ținutele Danielei Prepeliuc, subiect de știre

Reacțiile internauților vizavi de ținutele jurnalistei au devenit subiect de știre. Postul TV5 Monde a tratat pe larg acest subiect: “În anul 2020, în epoca #MeToo, femeile şi, în special, corpurile lor încă sunt ţinta remarcilor sexiste. Unii telespectatori au comentat pe Facebook apariţiile jurnalistei Daniela Prepeliuc şi aşa am aflat că o femeie însărcinată nu se poate îmbrăca aşa cum doreşte, notează postul de televiziune.

Colegii de breaslă ai Danielei au reacționat și ei: „Să fii însărcinată e clar un defect dacă eşti om de televiziune. Chiar ne-ar plăcea ca în anul 2020 o prezentatoare să-şi poată face meseria fără să fie nevoită să suporte replici sexiste. Prea slabă, prea grasă, prea neagră, prea bătrână, prea însărcinată. Aceste comentarii sunt cu atât mai şocante cu cât vin, multe dintre ele, de la femei. Doar un comentariu negativ am găsit de la un bărbat. Au redus-o pe Daniela nu doar la fizicul ei, ci şi la garderoba ei. Niciun cuvânt despre meseria ei, despre cum prezintă, despre dicţia ei, a comentat jurnalista Amélie Bruers.

Cum a reacționat jurnalista Daniela Prepeliuc la criticile internauților

Daniela Prepeliuc a răspuns cu maximă decență și eleganță criticilor: “Nu doresc să reacționez la mesajele negative, care, din fericire, pot fi numărate pe degete. Dimpotrivă, aș vrea să vă mulțumesc“, a scris jurnalista pe Facebook. Daniela a născut pe 14 ianuarie un băiețel pe care l-a botezat Victor.

Daniela Prepeliuc s-a născut în 1984 în Rădăuţi, iar familia ei a emigrat în Belgia pe când jurnalista avea doar 9 ani. Ea este specializată în meteorologie şi mediu şi a lucrat pentru mai multe posturi de televiziune,printre care TV5 Monde, I-Télé şi France Ô.

Citeste si

A postat o poză cu fiul ei pe instagram și a fost criticată de fani, iar acum Pink reacționează dur: E ceva greșit cu mulți dintre voi'

Kate Middleton, criticată dur de actrița Keira Knightley din cauza promovării unei imagini nerealiste după naștere

Foto: Instagram si Facebook Daniela Prepeliuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri