O cunoscută influenceriță de doar 22 de ani a murit într-un tragic accident de motocicletă

O cunoscută influenceriță din Brazilia a murit în urma unui tragic accident de motocicletă. Aceasta călătorea împreună cu soțul ei care este în stare gravă la spital, potrivit presei locale.

Júlia Hennessy Cayuela, în vârstă de 22 de ani, avea peste 330.000 de adepți pe Instagram și înainte de fatidicul accident aceasta a postat o fotografie  cu ea și soțul ei, Daniel Cayuela, purtând căști de motociclete și jachete asortate. Alături de imagine a scris și un mesaj care suna ca o premoniție.

„Viața este scurtă, să fim nebuni. Eu, tu, Doamne și drumul! Și visele tale sunt ale mele', a fost ultimul mesaj al influenceriței.

Cuplul se afla într-o călătorie cu motocicleta prin munții din sudul Braziliei, când vehiculul lor a fost lovit de un camion care traversa un drum din São José dos Pinhais, potrivit presei locale G1.

Cayuela a fost transportată cu avionul la un spital local, unde ulterior, din cauza multiplelor răni, a fost declarată moartă. Soțul ei a fost, de asemenea, internat în spital cu mai multe răni la brațe și la cap și ar fi suferit două operații.

„Suntem pustii, în stare de șoc, un moment foarte dificil. Julia a fost fiica mea de când avea 6 ani. Suferim', a declarat Jerônimo Onofre, tatăl ei vitreg pentru G1.

Onofre a spus că Daniel nu știa inițial de moartea soției sale, iar membrii familiei i-au dat vestea tragică. El a adăugat că celebra influenceriță studia biomedicina și spera să-și deschidă o clinică.

„Daniel este șocat, plânge mult, nu crede ceea ce s-a întâmplat. Erau foarte uniți și îndrăgostiți', a mai declarat Onofre pentru presă.

Júlia visa să-și contruiască o casă, să se specializeze în biomedicină, să aibă copii și să călătorească în continuare cu motocicleta împreună cu soțul ei. Fanii sunt devastați și șocați. Au asaltat pagina tinerei cu mesaje de condoleanțe.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete