O copilă a fost închisă de părinți într-o cameră timp de 13 ani. Motivul pentru care a fost numită fetița-iepure

O fetiță a fost închisă timp de 13 ani într-o cameră chiar de părinții ei. Cazul lui Genie, fetiței-iepure, a fost studiat de specialiști.

Copila a fost închisă timp de 13 ani de către tatăl ei, Clark Wiley, într-o cameră și ținută legată într-o cămașă de forță realizată în casă, în octombrie 1970. Cei care s-au ocupat de cazul fetiței și care au intrat în contat cu Genie au crezut la început că aceasta suferă de autism, însă au descoperit ulterior că nu poate vorbi. Fetița a fost asociată cu un iepure din cauza modului în care se mișca, dar și pentru că prezenta două seturi de dinți aproape complete. Ea nu-și putea focaliza complet ochii și nici nu-și putea extinde membrele, relatează Fanatik.

Fetița s-a născut în California, Statele Unite ale Americii, fiind ultimul copil, din cei patru al familie Wiley. Tatăl ei, Clark Wiley, nu iubea copiii, motiv pentru care și-a torturat fiecare moștenitor. El nu suporta niciun zgomot. Genie a fost bătută și traumatizată ani de zile. Ea nu a avut voie nici măcar să plângă sau să facă zgomot.

Zece ani mai târziu, în 1970, Irene fuge împreună cu Genie. Wiley, acuzat de abuz asupra copiilor, s-a împușcat. „Lumea nu va înțelege niciodată', a scris în biletul de adio.

Specialiștii care au consultat-o pe Genie au constatat că avea dimensiunea unui copil de 8 ani, iar limbajul și abilitățile motorii păreau ale unui bebeluș. Fetița putea rosti doar câteva cuvinte: 'albastru', 'portocaliu', 'mamă' și 'du-te'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete