O celebră cântăreață, dezvăluiri despre calvarul pe care l-a trăit din cauza fostului iubit și familiei lui: „M-a strâns de gât”

O celebră cântăreață, dezvăluiri despre calvarul pe care l-a trăit din cauza fostului iubit și familiei lui: „M-a strâns de gât”

Alessia, o celebră cântăreață din România, a dezvăluit abia acum prin ce calvar a trecut din cauza fostului iubit, dar și din cauza familiei lui. A luptat pentru copilul ei, s-a îmbolnăvit, a trecut peste toate și abia acum și-a găsit forța de a-și spune povestea. 

Alessia a trăit o poveste de iubire cu Ionuț. Cei doi nu au fost căsătoriți, iar pe parcursul anilor au întâmpinat multe greutăți, dar și o bucurie mare: venirea pe lumea a lui Alvin, fiul lor. Cântăreața a dezvăluit la „Teo Show' că toate discuțiile aprinse dintre ea și fostul ei partener porneau din cauza părinților lui. Cu mama iubitului a avut cele mai multe probleme, iar la un moment dat era să rămână fără băiețel pentru că bunica lui i l-a smucit din brațe, scrie fanatik.ro.

În aceeași emisiunea e a adăugat că fostul partener era agresiv verbal și chiar avea în paralel o relație cu altă femeie, susține Alessia. Din cauza stresului, cântăreața s-a îmbolnăvit. A fost diagnosticată cu TBC pe fond de stres și apă la plămâni. Atunci și-a dat seama că trebuie să pună punct relației.

Una din cele mai șocante scene a fost cea în care mama lui Ionuț a tras de fiul vedetei pe stradă, provocându-i răni. Chiar bunica lui Alvin a sunat atunci la poliție să declare că Alessia voia să își răpească copilul.

Polițiștii au aflat în cele din urmă adevărul.

„Am venit la București să îmi iau copilul. M-au batjocorit, a coborât tatăl lui. Mi-a arătat dosul, om la 60 de ani. Am plecat așa cum am venit și peste trei zile am venit să-mi iau copilul.

A coborât mama lui cu Alvin, am deschis ușa am ieșit să-l iau în brațe, iar mama lui mi l-a smuls din brațe. Copilul urla. L-a strigat pe soțul ei, a venit, m-a strâns de gât. Mi-am pierdut cunoștința. Trăgea de copil ca de un ursuleț de pluș, efectiv. Când a văzut că nu scapă de mine, femeia l-a tras efectiv de șolduri și s-a trântit efectiv pe asfalt cu el', a dezvăluit Alessia la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete