O celebră cântăreață de la noi era dependentă de alcool la 20 de ani. Cum a scăpat de viciu: „Nu puteam să dorm, nici să plâng”

Acum în vârstă de 23 de ani, cântăreața Ioana Ignat a recunoscut în urmă cu ceva vreme că a fost dependentă de alcool. Artista de succes a povestit cum a început să bea, dar și cum a reușit să renunțe la acest viciu.

Are mare succes în industria muzicală din România, piesele ei sunt ascultate de milioane de fani. Dincolo de reușita din carieră, Ioana Ignat a recunoscut că s-a confruntat cu probleme în viața personală. La 20 de ani obișnuia să bea foarte des.

„Eu am avut probleme cu alcoolul. Nu am făcut prostii… dar era o formă de refugiu. Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul. Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, eram cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit', a spus Ioana Ignat în emisiunea lui Cosmin Cernat din luna martie a acestui an, potrivit unica.ro.

ioana-ignat-alcool-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Ioana Ignat: „M-am luat cu anturajul'

Tânăra încerca să se lase de acest viciu, însă din cauza anturajului continua să bea. La un moment dat, în urmă cu trei ani, a spus stop, iar de atunci nu a mai avut probleme. „Într-o seară, când am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja mă lăsasem de alcool de vreo două săptămâni și la lansarea aia am zis tot așa, că nu beau, dar m-am luat cu anturajul. Am avut o durere de stomac cumplită și am ajuns pe la cinci dimineața acasă, nu puteam să dorm, nici să plâng și m-am dus pe balcon la aer și mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea, că nu mă mai ating și un an de zile nu m-am mai atins', a mărturisit cântăreața.

În prezent, Ioana Ignat trăiește o poveste de iubire cu Sebastian Dobrincu, tânăr milionar, jurat în noul sezon „Imperiul Leilor', de la Pro TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete