O celebră cântăreață de la noi, dezvăluiri neașteptate: „Nu știu să asimilez acest succes, mă tulbură prezența lui”

Are parte de real succes în viața profesională, toți o salută atunci când o văd pe stradă, iar multe fete o invidiază pentru talentul ei stilistic. Despre Alexandra Ungureanu este vorba, cântăreața care e invitată în tot multe show-uri de televiziune. Iată cu ce se confruntă acum. 

În urmă cu ceva ani de zile, Alexandra Ungureanu a cunoscut succesul pe plan muzical. Pe atunci cânta în trupa „Crush'. Recunoaște acum că îi e tare dor de perioada aceea, de melodiile de suflet pe care le cânta, de colegi.

„Recunosc: cel mai mult visez la întâlniri cu oameni care să-mi readucă entuziasmul pe partea muzicală. Să compunem piese pe care eu însămi să nu mă mai satur să le ascult. Cum era demult, când cântam cu trupa Crash.

Erau vre­muri cu o muzi­că extraor­di­nară, cu avânt şi trăi­re totală. Mi-e dor de asta. Nu ştiu, m-am schimbat eu sau poa­te e prea multă muzică în jur şi cum­va totul se pierde în mul­ţime, sau poate nu am mai întâl­nit eu oameni cu care să am acea chi­mie extraordinară. Nu ştiu să spun care este cauza, dar eu la asta vi­sez: să ajung iar în nişte echipe în care proce­sul creativ să fie din acela de-ţi face piele de găină, să trăiesc muzică în fie­care por. 

Sincer, când se întâmplă asta, pentru mine nu mai contează dacă mu­zica izvorâtă din acest proces are sau nu succes. Bucuria momentului depă­şeşte ori­ce.', a spus Alexandra Ungureanu pentru formula-as.ro.

Artista a impresionat însă cu stilul ei vestimentar în emisiunea „Bravo, ai stil' de la Kanal D, pe care a și câștigat-o. Ulterior, ea a fost invitată și în show-ul „Asia Express', de la Antena 1. Are și o serie de proiecte în online și multe contracte de imagine.

Spune că nu știe să gestioneze acest succes, dacă urmează drumul potrivit.

„Personal, încă duc lupte, încă am îndoieli. Încă nu ştiu să asimilez pe deplin acest succes, mă tulbu­ră prezenţa lui. Este foarte ciudat să te vezi radiind pe ecran, să fii mândră de tine, dar totuşi să-ţi pui întrebări dacă asta este calea corectă.

Poa­te şi soli­tu­dinea are doza ei de vină în aceste stări. Sunt iar singură de o bucată de vreme şi am hotărât să nu mai am nicio aşteptare la acest capi­tol. Las tim­pul să le aşeze cum vrea el.

Este cum îţi spu­neam la început, deşi admirată mai mult ca nicio­dată, sunt aceeaşi Alexandra: mereu în cău­tări, ni­ciodată pe deplin mulţumită, plină de între­bări şi frământări.', a mai spus ea în același interviu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete