O bulgăroaică și-a făcut 30 de injecții cu acid hialuronic în buze: rămâi șocat dacă o vezi!

După 30 de injecții cu acid hialuronic în buze rezultatul nu poate fi decât bizar. Este foarte ciudat să vezi că femeile au o părere atât de distorsionată a frumuseții și aleg să se transforme în monștri… Iată ce a putut să facă o bulgăroaică!

Andrea Ivanova în vârstă de 23 de ani din Bulgaria, susține că a stabilit recordul pentru numărul mare de injecții cu acid hialuronic în buze.“Am cele mai mari buze din lume după ce am făcut 30 de injecții cu acid hialuronic – și acum plănuiesc să mă operez și să cer și mai mult.”

51895346_2072554002810074_5703370179975577600_nSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Și-a dorit să semene cu o păpușă BARBIE și a făcut 30 de injecții cu acid pentru a obține „cele mai mari buze din lume' și nu se oprește aici.

De asemenea, Andrea a cerut obrajii „mariți' , „modelarea bărbiei și a liniei maxilarului.' Ea a declarat anterior că nimic nu o va împiedica să-și mărească și mai mult buzele – deși sunt deja atât de mari încât aproape că îi blochează nările. Iar acum plănuiește să-și mărească și mai mult sânii mergând “la cuțit” în Turcia sau Germania.

Andrea și-a mărit inițial dimensiunea sânilor de la o cupă de 75C la una 75E – dar vrea să-și mărească sânii la o cupă H.

Ea a declarat pentru Daily Star: „Mi-am făcut toate intervențiile și procedurile în orașul în care locuiesc, la Sofia, dar plănuiesc să-mi fac următoarea operație pentru sâni și mai mari în Turcia sau în Germania, pentru că sunt specialiști destul de buni și în aceste țări'.

Andrea și-a început transformarea șocantă în păpușă Barbie în 2018. Medicul ei a avertizat-o imediat să acorde atenție oricăror dureri din buzele ei uriașe, deoarece procedurile viitoare ar putea fi „fatale'.

În ciuda riscurilor – și a complicațiilor care vin cu aceste buze uriașe, cum ar fi mestecatul îngreunat – ea insistă să-și mai pună în buze acid.

Aspectul uimitor al Andreei a atras brusc un număr impresionant de fani peste 20.000 de urmăritori. Bulgăroaica a declarat presei că bărbații bogați îi oferă călătorii în toată lumea….

„În fiecare zi, mulți fani din întreaga lume îmi trimit mii de mesaje pe rețelele mele de socializare și mă invită în vacanțe în diferite țări și chiar continente', a spus ea. „Dar încă nu am dat curs acestor invitații, dar poate într-o zi voi pleca'.

Andrea a mai spus că primește atât reacții pozitive, cât și negative.

„Întotdeauna există reacții pozitive și negative… oamenii se întorc mereu pe stradă să se uite la mine, să mă comenteze, să șoptească unii altora', a spus ea.

„Unii chiar arată cu degetul spre mine, mă bârfesc, discută despre aspectul meu, unii mă fluieră, râd, își bat joc de mine și, desigur, sunt oameni care vin la mine și mă felicită și vor sa facă poze cu mine. Oriunde mă duc, există întotdeauna oameni dispuși să facă poze cu mine, ceea ce este minunat pentru mine'.

Jessica Alves, bărbatul Ken care s-a transformat în Barbie, e de nerecunoscut. Cele peste 90 de operații estetice au costat peste 600.000 de lire

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate