O artistă celebră nu și-a dorit să câștige X Factor: „Erau foarte mulți oameni care aveau nevoie de premiu”

Ioana Anuța sau Jo, așa cum este cunoscută pe scenă, era elevă de liceu, în ultimul an, când a participat la X Factor România, ajungând în echipa lui Dan Bittman și terminând pe locul doi în finală. După concurs, Jo participă inclusiv la emisiunea „Te cunosc de undeva', unde li se alătură altor artiști.

Artista și-a dorit ca apariția de la X Factor (2012) să fie o rampă de lansare în cariera muzicală. Asta s-a întâmplat în final, iar acum este una dintre cele mai căutate și îndrăgite cântărețe din România. Multe dintre piesele ei au devenit hituri, auzindu-se pe toate posturile de radio și tv.

Acum șase ani, Jo lansa piesa „Șoapte', care a avut un real succes. Tot la acea vreme, colaborează cu Randi și lansează single-ul „Până vara viitoare'.

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu', cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Jo a vorbit despre experiența ei la X Factor România, un concurs pe care nu l-a dorit să-l câștige, ci doar să-i aducă șansa de a cânta într-un studio. 

„X Factor nu este doar despre voce, talent, este vorba despre tot pachetul. Este un premiu foarte mare pe care acolo îl câștigi și am simțit încă din momentul în care am intrat în concurs că sunt foarte mulți oameni care chiar aveau nevoie de premiul ăla pe bune. Nu zic că eu nu aveam nevoie că puteam să fac orice cu banii ăia, dar am simțit chestia asta. Mă uitam în jur și mă gândeam că m-aș învinovăți foarte tare dacă aș câștiga premiul ăsta, mă gândeam că dacă ar fi fost așa aș fi putut să împart cu oamenii, dar ar fi ieșit discuții că făceam de ochii lumii. Cumva m-am rugat și îmi doream să ajung cât mai departe pentru că eu nu-mi doream decât să mă vadă cine trebuie, să mă ia și pe mine într-un studio și să pot să cânt', a povestit artista. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete