Nuntă în familia artistică a lui Horia Brenciu. Artistul a fost ajutat chiar de Dan Bittman și Mircea Baniciu

Horia Brenciu, 'naș' pentru chitaristul și compozitorul său, Cristian Crețu care și-a cerut logodnica în căsătorie, pe Andreea, chiar la petrecerea de inaugurare studioului trupei, Sunsession Recording.

Horia Brenciu a fost complice, ajutat de Dan Bittman și Mircea Baniciu.

„A zis DAAA! ❤️❤️❤️ Chitaristul meu, Cristian Crețu a cerut-o de soție pe Andreea Miclici! 😘 Se cunosc de ceva vreme și astăzi Cristi și-a luat inima-n dinți!😍 Au transmis, cei 3 ciobănei, BBB, Baniciu, Bittman și subsemnatul! 🥰 Să fie într-un ceas bun! ❤️', a scris Horia Brenciu pe Facebook, unde a și postat un video cu momentul. Vezi AICI.

HB Orchestra se bucură acum de unul dintre cele mai performante studiouri de înregistrări, situat într-un loc retras, pe malul unui lac, în imediata apropiere a Capitalei. Este locul unde membrii trupei lui Horia Brenciu petrec mult timp! Printre invitații la inaugurare s-au numărat și Daniel Iordăchioaie și Tony Șeicărescu.

horia-brenciu-nunta-familia-artistica-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive’

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete