Numărul italienilor decedați este comparabil cu un stadion plin

numarul italienilor decedati

 

Italia a fost țara care a șocat întreg mapamondul din cauza procentului imens de decese în urma infectării masive a populației cu coronavirus. Numărul italienilor decedați este comparabil cu un stadion plin: peste 31.600 de italieni au decedat din cauza COVID-19 începând cu data de 21 februarie, data când s-a început numărătoarea neagră a unei pandemii infiorătoare. În urma bilanțului tragic Italia a ajuns pe poziţia a treia în lume, după SUA şi Marea Britanie. 

Începând cu data de 3 iunie în Italia se va circula fără nicio restricție de deplasare. Oamenii vor putea călători către şi dinspre alte ţări membre ale Uniunii Europene iar cei care intră în Italia nu vor mai fi obligați să rămână în izolare la domiciliu sau carantină.

De două zile în Italia s-au redeschis mall-urile, magazinele, iar bisericile și-au reînceput procesiunile religioase. Măsurile impuse sunt la fel ca în România obligativitatea purtării măștii și distanțarea socială. Numărul deceselor zilnice în Italia a scăzut sub 100, cel al cazurilor noi de infecție a scăzut sub 500.

Epidemia e pe sfârșite

În Italia, una din țările grav afectate de Covid numărul total al persoanelor care s-au vindecat este de 127.326 iar la nivel mondial persoanele vindecate sunt 1,976,488.

Numărul total al morților la nivelul întregului mapamond este de: 325,457.

În momentul de față Statele Unite ale Americii sunt cele mai afectate de Covid dar crește îngrijorător de mult numărul cazurile din Rusia.

În clasamentul mondial România se află pe locul 35 cu un număr de 17.387 de cazuri confirmate cu Covid. Pe ultimul loc se situează insulele Saint Pierre și Miquelon din Oceanul Atlantic cu un singur caz confirmat.

Foto: 123rf

Citeste și:

Unde poți primi cea mai dură pedeapsă dacă nu porți mască

ANUNȚ OFICIAL: „Pandemia a afectat psihologic omenirea!'. Veștile sunt foarte proaste!

Vrei să ai mai mulți bani? Iată ce trebuie să faci ca să atragi abundența în viața ta!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri