Novak Djoković pentru NOIZZ: Tinerețea n-are sfârșit

Întotdeauna am crezut că poți face mai mult și mai bine dacă ai o atitudine pozitivă, dacă ești perseverent, muncești din greu și pui suflet. Am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a-i inspira pe ceilalți și pentru a-i ajuta să nu renunțe. Pentru că atunci când chiar crezi în ele, visurile devin realitate.

Au fost toate ușile deschise larg pentru mine? Majoritatea nu. Tot ce aveam era talentul, susținerea fermă a părinților mei și a întregii familii și imensa mea dragoste pentru tenis. Și câteva provocări de înfruntat. Cel mai important obiectiv părea irealizabil, așa că mulți au crezut că nu voi reuși.

Tot timpul am încercat să gândesc outside the box. Pregătirile și antrenamentul meu au fost întotdeauna diferite în raport cu cele considerate în general acceptabile și eficiente. Am simțit că am nevoie de o altfel de abordare. Să găsești oameni care să înțeleagă și să accepte acest lucru a fost o mare provocare, mai ales la început, atunci când succesele inițiale erau sporadice, nu apăreau neapărat exact atunci când le anticipam.

Citeste continuarea pe Noizz.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse